Заради тоа е поспана и слабо цица, молзи се ама мораш и на града за да стимулира. Пиј чаеви лактамикс, да одржуваш млеко. Колку повеќе пие течности...
Sreken rodenden na malata najsrekna neka e
Се качува бебето нагоре. Но сепак направи си уринокултура да си бидеш раат.
Ne se somnevaj voopsto, primena sum i prasanjata gi imam. Neka vi olesni na dvete. Pozdrav
Во Скопје има некаде да се најде лист алое вера или тешко ?
Да има и жолтица
Hello hello нов запис во дневников :D -Трета официјална недела од континуирано вежбање или месец од почетокот на ова патешествие. -Мнг срамежливо...
Најрано 10-11 дена после овулација некој посензитивен, но оптимално 14. Кога се работи за домашен тест, ако се направи рано може да не покаже а да...
Вториот, со 9 часовна заштита
a kade moze da se najdat
Таков е 4 скок, за жал. Цел месец и повеќе сон немав сврзано повеќе од 2ч навечер. Нонстоп стануваше. Кенка, плаче, цуцла плука, цуцла бара, па се...
Внука од братучед за грк ќе се мажи, па никому ништо. У кој век живееме за да се вреѓаме за нешто такво...
После се ....ве молам за совети и мислења...некои ми ја знаат приказната. Прва бременост природна од втор пат пробување. Сега мака мачиме. Амх низок...
Кој е спрејот што ми го кажа :tmi: Се спремам за во Зегин па само прашувам :D извинете [SPOILER]
Јас го купив малото 75 мл по малку ставам и мислам долго ќе го користам, незнам и долго ако е отворено како ќе биде, два месеци и како да не е...
Да тој го зимам, зашто највеќе се исплати 6 месеци ми траеше. Иначе па нема некој мирис, ама кожата преубава, педијатар цело време ни ја фали. Дури и...
https://linktr.ee/loveclick.mk?fbclid=PAQ0xDSwLe7iFleHRuA2FlbQIxMQABp4F1r1t60ahrxeBtRZR1k8ZcgfXMUJcZr8Ps8uXkorAL_IS7k0mBVo7LjuDN_aem_XsvrYFv9B_Ppd67QN...
Мене па баш ми е мило што дојде и тој период кога ти викав дека еве, ќе се навикнеш на се и сега и ти делиш совети. Има падни стани ама баш ни е мило...
Тоа од 500мл што е така? мириса ли убаво :$ @Ladyme не сум од Ск и можност за тестери немам :D фала ти на објаснувањето.
@јolene среќен роденден на малата , да е жива и здрава само . Ќе си прославите друг пат . И ние повеќе пати сме откажувале родендени , биле болни ,...
Оддели ги имињата со запирка.