Дома ни е во дневната само каучот:Dи трпезариската маса турната до цид.Не седнува мирен е само кога јаде и спие.Сите врати се затворени накај кујна...
Испитував пролактин уште двапати после овој резултат. Вредностите паѓаа, последниот резултат ми беше 29 (без таблети). Така да првиот резултат...
Мојата имаше вирус во август и во болница завршивме и од тогаш не јаде како порано. Претходно јадеше се и кога ќе го видеше нејзиното тањирче се...
Па како заштита од бактерии и вируси. За мрсули мислам додека идат во градинка ќе имаат хахахах Ама со спрејов, јас сум задоволна. Пу пу пу тераме...
Здраво @Miss Alexandra. Ви посакуваме добредојде @Miss Alexandra и убава дружба и интересни муабети на Вас со нас и на нас со Вас. Повелете благо,...
Имам проверено, трансферинот е покачен што по некоја логика е очекувано. И имам обилни циклуси и ми рече ќе пишам како проформа консултација со...
Пред и после градинка ставам.
Отиди на уште еден преглед ,направи брисеви и уринокултура да не има некоја инфекција.За неделата што си е скратено.
Мислев дека е во некој кафе бар сликано :). Затоа прашав, за да отидам. Аха, значи од таму е. Многу е убава, необична. Фала :).
Јас во дневна имам пластична детска масичка со 2 столчиња место клуб маса и можам да кажам дека е С П А С. Ем знае дека е нејзина па цело време...
Добро ни дојдовте @Teodora1717 Ви посакуваме пријатно дружење и разговори со нас и на нас со Вас. Повелете благо и кафе или какао за добредојде.
Јас се откажав зошто доаѓањето на ред беше скоро па невозможно
od koja najrana vozrast kaj deteto takov caj davavte?
На официјалната страна пишува над 1 година, но јас мислам 2 години минимум. Некоја висина од 86цм минимум е детето. Мојата е 83, баш сега има скок во...
Ако е починат до 16 часот се брои и тој ден,а ако е после тоа се брои од утредента Мене вака ми кажас во црква кога почина мајка ми да броиме.
Jas podadov na 27 Avgust me odbija za edna nedela falea drugi izvestai I sega pred edna nedela pak podnesov mi odobria denes mi stigna na mejl deka e...
Dali vi go merea grloto?
Мајки ве молам за совет бебето има 6 месеци пред повеќе од пола месец почнавме со вкусови зеленчукови и овошни каши нешто купувавме, нешто домашно...
[ATTACH]
Повеќе време се патува во Скопје, од дома до работа, него ли од некое село до град во провинција. Не се сите села 50км оддалечени од градот. А, во...
Оддели ги имињата со запирка.