На 3 ипол месеци колку дремки ви имаат? 4тата дремка е куса и е практично Power Nap. Овие денови после 4та дремка е 3 часа голо преживување додека...
Тешко, мора да сторнираат, но прашај, кажи дека така ти е доставено. И јави се во каргото обавезно
Добронамерен совет и апел до сите оние кои се подготвуваат работат како воспитувачи: Ако не поднесувате деца, или имате слаби нерви, ве молам, не се...
Дали ова е ефикасно за заштита од инсекти? Вика од 0+ е, ми го препорачаа во аптека
Јас немам :D купувам од дм подлоги за пресоблекување (кај пелените стојат) и еден организер од тему имам, и во него имам пелени, креми, марамици,...
Да ,само треба да се потсетам ,не се тешки ,ако го знаеш добро теоретскиот дел го знаеш и практичниот дел , повржани се.
Јас планирам да земам фиокарче + подлога за пресоблекување врз него. Мислам дека ќе го користам, со оглед на тоа дека најлесно ми е таму да...
И на темава да се надоврзам. Јас по гости знам каде им стојат садови, кафе, храна па ако сум помагала нешто, не ми требале детални инструкции. А...
[ATTACH] [ATTACH]
На муабетот, би сакала да те прашам и тебе (а и останатите) дали е паметно и практично да се купува подлога за пресоблекување т.е. да се направи...
Ви благодарам. Се надевам наскоро дека ке не има на списокот. Јас се пријавив за негователка. А дали нешто учивте од прашањата што ги има
Со слики најубаво, за да не може да утне инаку џабе сѐ, не им функционира мозокот како нашиот за такви работи. И колку побрзо се помириме со тоа,...
Леле исто прави и маж ми :rofl: не знаел кај стојат секако ќе сум ги разместувала пак :@:D
Да, тука објавуваат линк ,го отвараш и има список со имиња,во колку часот е полагањето и на кој датум.
овде ли следете за да објават список [ATTACH]
Со колкав список треба да пуштам маж до маркет? Му кажав 5 работи Двете беа приближни,едната ја немаше воопшто,другите две на место Цццц
[ATTACH]
Јас: Додека се избањам и средам, испразни ја машината за садови Пола час подоцна. Машината испразнета, пола од садовите и чашите наредени по работна...
Avent soothie зелените цуцли што ги нема кај нас и медела калма шише. Моите две деца шишето не го прифатија. Имам Avent natural response шише а цуцли...
Јас не можам да поверувам во тоа што го зборувате. Башка како што знам и фамилиите на настраданите се веќе подделени не е како што беше на почетокот....
Оддели ги имињата со запирка.