She said what she said.
Кога ги поднесуваш документите во министерство тоа бројче што го даваат не е реден број по кој ќе бидете за на список на полагање,туку реден број во...
Не ставај ништо, мене ми рекоа ништо да не ставам, кај мене скоро цела е обелена освен на десната страна како на прекини уште има црвено. Јас ништо...
Не, не ми прима никаква друга течност, само цице, и не можам да скратам баш. Станува, цица па за саат и пол до два макс доручек, па спие два саати и...
Ако цица многу е на три часа. На саат и пол до 2 буди. Навечер можеш на три, преку ден немој на повеќе од два. Иначе по 18часа спијат во денот вкупно.
Posle 10 dena e reakcija ako ima...
А си пробала без тој подој во 12? Оти јас пример на сабајале каша прво, па пред да спие млекце, откако ќе стане од прва дремка му нудам каша, и...
Дивај Лики, кај Рулет до железничка станица. Сестрами ја издепилира пред четири месеци точно после година од царски над раната иначе све под неа....
Јас демек со второ ама све сум заборавила ..додуша и беше многу одамна пред скоро 10 години..по колку спијат новороденчињата.Ние сме недела и цицаме...
Ама не можам, пак си спие она од 3, тука ми е зафркнато. Во 12 цица, кога станува од прва дремка, па многу брзо ми е ручекот после. Евентуално 1 и 30...
[ATTACH]
Да пробаш ручекот порано? Па пред да заспие цице? Пример кај 1 ручекот. Јас ручек му давам после првата дремка. Околу 1 му давам да јаде. И после...
Шеќерот ти е во границите Немаш причина за да се секираш Само убаво е да припазиш ама не мислам дека имаш гестациски дијабет
Има некој? Барем во лп да пиши.
Девојки ретко олку високо ми е шеќерот после саат време 7.5 Ама изедов после оброк (краставица домат 1 парче тонус и зденка) две редици чоколадо...
Требало одма да го прекинете па и голема да ја направите и полиција да викнете дека повишил тон на дете! Сеуште не е касно. Отидете пак и пријавете...
Кај одиш на депилација? Мојава ми рече до 6 месеци не поминува, еве 8 и пак не ме поминува. Исто скоро два прста нема влакна околу раната, и на нејзо...
Не ти е страшен притисокот, ама консултација со лекар дали треба да примаш терапија за притисок.
Претпоставувам добро… пошо не сметаат нас жените дека сме лоши шофери. По диголт кога ќе видат некој како греши во сообраќај од аа сигурно е жена...
Здраво! Дали е подобро мат или сјај бела иверка за во кујна? П.с. знам дека медијапан е 100 пати подобар ама мн ми е скапо
Оддели ги имињата со запирка.