Нејзина одлука е дали ќе остане, ние само совети даваме, изборот е само нејзин.
21ви ден од циклус или 7 дена пред циклус. Јас ќе правам во петок ќе ми биде 23ти ден од циклус.
Некој спомна религија и морав, сори. :whew::rofl:
Дали сум во право или не ќе покаже времето, јас само кажав мислење како ќе се одвиват работите, ќе видеме дали ќе остане со него или не доколку каже!
Друже зошто ја водиме оваа дискусија на оваа тема? :rofl:
Да ама ти одиш со претпоставки што би било како би било. Не е за тоа темата, ама ако ти така ја доживуваш терај.
Религијата да, ама Библијата не верувам да е сменета. Маж да ја напишел без страв од некој ќе смислел дека маж го родил Исус и сигурно први што го...
Не прашувам за мене, инаку лицето има повеќе од 15 години непрекинат стаж ама колку што се распрашав не следува бидејјќи кога си трговец поединец ти...
Јас сум оладен, а она дали измислува или не тоа си е нејзино, јас само искоментирав на тоа што е пишала..
Da ne znae nekoj kade se pravi hla tipizacija? Pravat so upat na drzhavno?
Дечко ај олади, можеби и измислува како што се посомневаа некои членки, а можеби и не. Убаво е да се пише, некоја ќе се најде во иста или слична...
Малку е глупичко поточно непрактично ова, за имање односи па и не мора да живеат заедно да се испоштува религијата. Иако на религиозна типка и геј...
[ATTACH]
Нема врска породилното. Јас бев на породилно од јануари до октомври и на одмор до ноември. Таа година на работа бев 15 дена во јануари (помалце...
675
Никој не вели дека не е успешна, ама да е сакала да раскине со него и да расчисти, нема да бара совет тука, туку ќе расчистеше со него многу порано...
Во религија зад ова стои фактот дека ако живеете заедно поголеми се шансите да имате секс пред брак, а која е поентата да не живеете ако веќе сте...
Успешна девојка е читајќи ја низ темиве што се има постигнато досеа, греота ќе биди да си се самоуништи со ваков паразит (како што го опишува...
Религиите се измислени од маж за да му служат на маж. И се против нашата вистинска природа. Ниедна жена не е субмисивна, напротив, жената е лидерот а...
Ај да се кладиме дека нема да го остави, туку ќе остане со него и ќе го трпи, ќе му готви, чисти....
Оддели ги имињата со запирка.