За трети вакцини во книшка ни е запишано 11 јули ама тоа е петок, некако не сакам да ја вакцинирам пред викенд. Ќе направат проблем ако ја однесам во...
Имам читано и за тоа но не прави така, имаше ден два мислам нешто налик тоа ама не. Стварно е во принцип доста сериозно бебе, мислам се смее вака со...
Денот кога наполни 4 месеци ја примивме, така ни беше и во книшка запишано.
Маџари/Хиподром/Илинден.
Кај мене сеуште нема исплата.
Ја идам да ви кажам оти плачам. Си плачам. Дете викаме ај да пробаме да иде во градинкаоти вчера подобро и беше. Се јавива сега воспитувачката, ми...
Шурбевски
И кај нас кумата не донесе подарок. Слаба беше финансиски. Јас и кажав дека не треба ништо да носи. И дека нема да никакви трошоци. Само да дојде да...
Zdravo na site nova sum na forumov i sum so plan od utre da ja pocnam dietata imam 20 kg za slabeenje koj e so mene :D
Хелоу. Дали некој од вас бил во кампот Platanitsi во Грција? Размислувам да одам со шатор на неколку дена, па ме интересира какви се условите таму,...
Јас мислам дека не можеш да очекуваш дека кумот ќе ти ја плати свадбата, ама па од друга страна не очекувај и дека можеш да се нафатиш да бидеш кум...
Ја почитувам целата таа уметност, да не се сфатиме погрешно. Само ете, јас не си се допаѓам со толку пудри на мене. Би се нашминкала сама, да ме...
Кисела вода не смеело да се пие? Овошниот ден мене само малку не ми е јасен како треба да го држам
Пак да прашам :D На колку месеци ја примивте втората вакцина на полни 4м или пред тоа Фала:l:
za kolku vreme ja primija ?
Ти благодарам, а главчето водата околу очите и ушите беба како поднесува?
Правеше и мојава така, па преќина. Ваљда период им е…
Исти случај сме со био гајата. Ем што се троши за многу брзо, ем раката ме здоболува од толку тресење што правам за да капи и искористи до крај. Ама...
Пробаланс бејби, не е со пипета. Сите пробиотици таложат. Пред употреба извади од фрижидер загреј во рака и убаво протреси го да се втечни, подобро...
Оддели ги имињата со запирка.