https://plusinfo.mk/pochina-avstraliskiot-akter-uli-an-mekmahon-a-izgubi-bitkata-so-rakot-na-56-godini/ Како бе така :| Не беше толку стар, јаc...
@Angelllla Вербата во Бог е многу поинакво искуство од верба во било што друго, кое патем е идолизирање и има последици.
Ако одиш надолу Грција летово, посекако ќе ја најдеш. И во подобро снабдени аптеки има исто феноменален избор на фарби.
Од 20 до 22 треба да се направи.
Скроз и е време. Мојава од 3,5 месеци, а можеби и малку порано е со 3 дремки. Две од по 1,5 (ретко 2) саати и една макс 45 мин. Има денови со скоков...
Јас со 25 возрасни околу 4000 поминав. 25 канапеи 25 врапови на пола 1 голема мешана даска 2кг кифли 1кг руска салата Ова ми беше списокот, сеа го...
Za da uspees mora da veruvas deka ke uspees toa te vodi vo sekoj aspekt od zivotot. E sega covek ko covek sekoj si ja tolkuva religijata spored...
[ATTACH]
Никој освен Бог не простува гревови, дури и апостолите не простуваат гревови. А што се однесува до стихот, тоа значи ако ние простуваме на оние кои...
Не очекувам да се променат правилата, само да се размисли што всушност е кажано од човекот што од Бог. Никаде нема Исус кажано жена со менструација...
Ако сакаш да ѝ помогнеш на Црквата, подобро е да се промениш самиот отколку да се обидуваш да ги менуваш другите. Доколку се промениш себеси,...
Zavisi od kakvo semejstvo doagja, gi vospituvaat taka posto taka mislat poveke mozat vo kontrola da gi drzat, da ne se mesaat so drugi nacionalnosti...
Пропаганда си прават медиумите на Жељко, па цело време пуштаат некои снимки фатени под агол, на почеток со цел да испадне дека се малку луѓе, па дури...
..не сте ги виделе изгледа оние истегани во хеланки што им се гледа расцепот, ама тие не пречат. И те како треба да се има едни јасни правила (додуша...
Којзнае што има по телефоните на жртвите. Бар оттука нешто да се направи. „Ивона не беше само жртва на пожарот – таа беше оставена сама, претепана,...
Сите правила по кои функционираме се дел од машкиот принцип. Прашање е колку системите по кои живееме, културни, религиски, здравствени, социјални -...
Како наполни 5 месеци, наредниот ден на 5+1 ден имаше 3 долги дремки, во текот на цела таа недела имаше те 3 те 4 ама веќе на 4тата почна ептен да...
Ви пречеа пиперки, грав, не ви пречи што Мицкоски кажа на талибански начин во ЕУ се бришел идентитет и јазик. Тоа не е навреда, посебно што ја...
Одмор во Неа Флогита, со момче што сака многу вода
Колку луѓе имаше, колку пари ти земаа? Јас ќе имам околу 25 возрасни, ќе пројдам со 100 евра? Месо не би земала, бургери, тортиљи, похованки мислев.
Оддели ги имињата со запирка.