Све мешам, нема проблем со столица. Еве и тука нешто слично.
Да,моментално во Зегин се најевтини,инаку до кај 500 ден се во ДМ. И јас ја земав кремата со Уреа со црвено погоре што ја имаа ставено и за мене и за...
Мене секогаш ми барале. А на пример и за србија треба а ретко кога ми го побарале, а во Косово секогаш
Единствени електролити што ги пијат се овие, а наусолвит капките им помагаат многу. Бидете некој ден на диета за вирус и пробај со капките.
Здраво девојки. На 6.1 правев hcg и беше 95908. На 8.1 беше 111576. Трудна сум 6+3. Знам дека после 6та недела успорува дуплирањето но дали е добро...
Имам Ти?
Вистина Лпм сака желе бомбони
Јас пишав поназад. На лева научивме да фаќа 99%од времето. На десна никако не сака. Ама тоа сама. Кога доаѓа дома консултантот за доење бебе секако...
Vie sto ste po profesija ?
Полицијава во Америка отсекогаш била брутална, тоа им е како правило, ако се чувствуваат загрозено имаат право да пукаат. Ми искачале слични видеа,...
Ne inzener sum
Не се каам за ништо, се што сум направил било правилно у тој момент безразлика дали сум се заебал или не.
Не ми беше тоа прашањето, знам колку им се цените, мислев за разлика во цена, гледам Зегин едни цени, други аптеки поевтино/поскапо за ист производ,...
[ATTACH] Како може корејска козметика да има волку лош состав. Го купив демек 180 мл за помалку од 300 ама џабе парите. Има мирис на сапун кожата...
цените се околу или над 500 ден.
го меркав овој. Јас користам на dr. Viton оној moves. Составот е добар ама толку е големо апчето што едвај го голтам. Некогаш ќе го здробам во малку...
Зошто да е неисплатливо? Цената на златото само расте, а не паѓа. Ова е на долгорочен период, а не денес стави, а утре извади пари со ќар. Треба...
Ништо зачудувачки, МАГА сектата има свое влијание врз цел свет. Ако мислат дека секое спротиставување на полицијата е оправдано да биде казнето со...
Сегде ги има. Влези во Веро, Тинекс, Рамстор, Краш на ул. Македонија и позади Собрание.
Оддели ги имињата со запирка.