Си пишува во договорот што го потпишавте со агенцијата кога сте го уплатиле аранжманот. Најчесто нема рефундација, ама прашајте си дали здравствени...
Пред месец некаде во игротека ние, играчки еден куп истурени. Ајде викам спремај се си одиме. И се врти детево и сите играчки ги суредува во корпа....
Феникс еден брис, па ако има нешто да даваш антибиотик ако не, само инхалации така малку со физиолошки, или солен раствор спреј.
Љубаниште е најубаво за бебе ама патот до таму е крш... вода топла во Охрид тешко ама чиста е во Љубаниште
Плитко е во Каламици, баш е за деца плажата таму. Макар и во Торони, не знам каде сте биле што викате дека е одма длабоко. Во Каламици песокот е...
Немам проблеми со тежината , сакам да пробам да постам вака.Ама ќе пробам со 16:8 . Некаде 14 :10 скоро сум често, ама ме зеза некогаш организмот па...
[MEDIA]
Здраво. Ќе ве замолам за било каков совет доколку сте имале ваква ситуација. Како е постапката ако мораш да си заминеш порано од хотел во Грција?...
Здраво. Може ли еден совет. Како е постапката ако мораш да си заминеш порано од хотелот. Дали ќе ти ги рефундираат парите? Ние имаме резервирано...
Da kolku ja prodavas?
<3
Prejaka.
ja ja znam dietata ........
Така како volume eater јас не можам да имам 3 мали оброци јас сакам да се најдам и да не мислам веќе на храна. Еве пример денес јадев во 14 часот...
[ATTACH]
Нам ни ја опишаа дека е плитко и дека доста долго е до колена. :^)
Мене ми се случува ова но со прекини,не е постојано :?:
Dali nekoj ima ideno Alanija vo hotel blizu kleopatra plazata da mi kaze dali tamu hotelite nemaat svoja plaza i dali se naplakjaat lezalki na...
Колку време пиеш 25мг Асентра, и дали ти е според насоки на лекар или на своја рака си намали? Од какви нус-појави се плашиш, имаш искуство негативно...
Честитки :l: живо здраво големо да расте :l::l::l:
Оддели ги имињата со запирка.