Колку отприлика ти трае батеријата на Xiaomi-то?
Јас скорото си ја купив оваа: https://setec.mk/products/midea-v19t01a20seu-1 Искрено презадоволна сум од неа и многу е лесна за оддржување.
Колку е кај вас основна плата?
Tie vo pomalite gradovi mnogu izveduvaat gluposti. Nie uste malku sme tri. Uste sme vo peleni I toa vo gradinka, a doma ne. Doma si odi sama, letovo...
Mojov kazuva deka ima se pa zatoa dakam da go iznenadam i se i samo me kara da ne trosam pari
@FancyGirl* @Noemi обичен кревет со оградица ќе заврши работа. Искрено ова ми е претееан консумеризам. Загадување на околина беспотребно зашто има...
Дали некој друг се соочил со вакво нешто? На патолошка сум од јуни и сега имам последно продолжување. Имам целосен одмор денови неискористен од јули....
Здраво, да не знае некој што ќе оди на приватни часови по математика кај баже кога ќе почне со часови?
Јас имам Xiaomi и тоа некоја еотен обична купена на голем попуст на Ананас. Топ е. Имам и Самсунг исто од Ананас на попуст и таа е супер. Бидејќи...
Божееее не се нормални за 26 илјади па уште до 12 вечер. Па уште инструктор келнер менаџер сигурно и чистач….
Дали на некој друг му се има случено да докторката избегнува средби (дури на закажан термин) и се се сведува на телефонски договор (само да го обнови...
Јас погоре пишав: сода, сол и сјај. Прочитај.
Ама заразни се. :rofl::rofl::rofl:
Благодарение на војнава иран ги контролира Ормутски проток, а од 11 септември целосна контрола на баб ел мандеб, ова второво преку Хутите, е...
Колку ви наплаќаат матичните гинеколози за Ехо?
Како бе не е мала сума 35.000 ден? Премногу мала плата е ова. Јас пак на 57.000 се жалам ако ме скратат 3000 ден и не земам 60.000 ден. А работам...
Подлога за бебе двострана 177х118 цм 500 ден Сочувана, само има едно мало дупче, може да се залепи [ATTACH] [ATTACH] Може и заедно со игрална...
Да јас примав и атобисан на ден на трансфер Минатиот пат пак атобисан примав без инекцијата со замрзнати бев неуспешно Сега од почеток почнувам се...
тогаш ќе ми треба ден од одмор да си земам пд работа зашто ако се загледам станување јок :rofl: 6 апликации од нив имам
дали почна повеќе да се движиш во овие недели? Ми здосади лежењето а и сакам нешто да си спремам за бебето :sweat:
Оддели ги имињата со запирка.