[ATTACH]
Од кои книги се учи Математика 1?
https://plusinfo.mk/liridon-berisha-od-kosovo-nov-upravitel-na-tineks-grupacijata-proeks-na-shaip-mikulovci-go-prezede-makedonskiot-trgovski-sin-ir/...
Зависи какви сакаш сакаш. Киријан, Илијан, Тадеј, Антониј, Дамјан, Јан, Сергеј, Стефан, Теон, Теодор, Дарин, Даријан, Алек, Олег, Филип, Симон,...
И мојата нема 3та доза, поради нус појави не ја прими. Инаку проверив во книшка и мојата ја има примено бсж 683-1... :shake:
Највероватно е вирусна,незнам како ќе му помине и што да помогне,веќе се изнамачи доста
јас давам бебитол д3 со омега, 400ие е д3 во него. Претходно до пред 2м давав 800вит д3 сега ни намали ортопед. Планирам од Ноември сама да си вратам...
Некоја од Вас има ли склучено брак во Швајцарија, па потоа за да се пријави бракот во Македонија дали треба апостил на изводот на венчани издаден од...
Правевме брисеви нема ништо чисти се,од понеделникот сме со антибиотикни температура цело време е.
Дали е ова точно ?
Нема слабо и јако млеко, не слушај баби, стрини, тетки што ти зборуваат. Млекото е такво како што му треба да биде на твоето бебе. Не може да е...
Што е ова што ме снајде ..
Здраво Може некој да понуди работа од дома ама да не е каталошка продажба
Не си должна никому да се извинуваш поради своите мислења на кои имаш право. Не си должна да го стишуваш твојот глас кога гледаш дека пронајде...
Имате некакви нус појави?
Шо дијагноза има? За некои дијагнози не даваат возачка
Здраво. Тсх ми е 3.8, пијам еутирокс 25. Ама деновиве откако се залади постојано ми се ладни стапалата и дланките, значи мраз. Читав дека може е ради...
Ја пишува во белите картончина од вакцините (јас таму ја најдов), но дека е прва вакцина можно е да ја пишува и во картонот од болница што го даваат...
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.