42.427
Автомобил
Психолог дефинитивно треба да ни е редовна станица барем еднаш месечно на сите во денешново лудо време...
Веднаш! :bow:
Здраво! На панелот Opinia.Club заработувам дополнителни средства, одговарајќи на интересни анкети. Придружи ми се, и заработи и ти дополнителни...
Дали тоа се промовира коцкање на форумов???
Zdravo ve molam za sovet,kako da gi otkazam cigarite.5ti mesec sum koga ne pusam mnogu mnogu sum nervozna
Не смеат да кажат ништо. :inlove:
Втф? Па пиши ја која е, ако е вистина ова е ненормално.
Не се устручавај и не си клавај такви ограничувања непотребно. Најпрво, ти плаќаш за нешто шо ти треба, а по ова шо имаш напишано жената не ти помага...
Тазе породена во Систина, од сѐ што носев искористив: - полнач за телефон (со подолг кабел, 2 метри од Пепко си го купив) - слушалки - лабело -...
Боливуд филм ти е ова. Наредна функција помошник на помошникот директор.:| Остај го Водовод сега, таму се шири љубов и само љубов, нема коцки и...
Не знам како можете некој да каните дома, а притоа да го озборувате ваков, таков?! Јас канам дома луѓе што ми значат, не било кој. Со оној кој немам...
и у водовод ви е интересно [ATTACH]
Што и е проблемот на хризантемите(есенки) по два дена откако ги купив фатија црни мушички, ајде ги напрскав. Ама се гужват и се собираат листовите....
Веќе со тие партиските вработени.... На сите преку Тасета ни е дојдено. Проста раја е сето тоа. Неиживеаност. Непрофесионалност. Легачи. Веќе ништо...
Се породив и јас, 1 ден по терминот! Честитки за сите мамички и со лесно на трудниците, само убавини :inlove:
Оддели ги имињата со запирка.