@Zoricaa__ спојлери од филмови и серии се ставаат во спојлер за да ги чита кој сака пред време да знае што ќе се случи, а не сите.
Спојлер Да, ќе и го даде наследството на Џемре и ќе мора да се пресели во по стара куќа и да бара работа на друго место
Спојлер: Сонѓул Татко и ќе се појави, и тој еден човек ќе дојде и ќе се закани така нешто ако не се омажи сонгул ќе го убие тстко и но и го прободе со нож во тој момент, потоа сонгул ќе се мажи ама Гунеј ќе проба да ја грабне но ќе ги фатат, тоа момчето ќе се откаже на крај.
Спојлер Па, комесар ќе е тој Али, ќе се сретнат в полициска станица и така ќе се гледаат често, на крај ко ке влезат во затвор али ќе ја чека и та аќе излезе па ќе се омажи со, него, Серкан ја засака Џемре и Ејлул го слушна разговорот помеѓу нив двајца и ќе се налути, мислам дека тие со Џемре тајно беа во врска.
Има повеќе, знам јас таа што ја сакам е Annem Meral Kendir сега не ми текнува која беше таа на таа сцена
Така е јас сум повеќе за Сонѓул, ете таква сум ( gökce Akyildiz) кој не ја знае, и Ејлул ја сакам (biran damla yilmaz)
Спојлер: Дефне на крај Лелее на крајот ќе е катастрофа, со наочари само седејќи незнам како да ја наречам, nerd како на англиски и дечко и еден грд, уфф
Спојлер: Учење Ќе учат, на факултет, само Сонѓул ќе работи ама мислам дека и Гунеј че учи, што ве интересира прашајте, се имам гледано, а и оваа селин ќе ја засака Сонѓул
Спојлер: Дефне Ќе стане сиромашна, а на крај ќе е со наочари и ммогу подруга кажано на англиски nerd и ќе има дечко таков, уфф се смеев на тоа
Јас разбирам, и напиша бидејќи знаеше дека ќе умре, на комесарката Фадик и напиша Девојките не се криви, јас го убив човекот, ниту Назан не е, ама нема да поверуваат и ќе ги стават во затвор.
Спојлер: Зошто така се заврши све Вака, во приватен живот Сонѓул беше бремена, па кога го роди детето се породила одма после тоа, и затоа ја немаше неа, едвај изглуми и затоа беше и во филмот трудна.
Знам дека е само серија ама неможеле поглупав и поиритантен лик од Месуде да има. Удри Ејлу мавај Ќе лежи ли манијаков во затвор?