Sto kje se sluci posle ova vo kukjata na Feride so devojkite, koga dojdoa tie mafijasite, kaj sto gi prijavi Kemal??
Спојлер Мерал ќе биде во кома. Џемре ќе остане слепа. Тој што ги пукаше во болницата ќе сака да ја задуши Кадер со перница ама мајка и ќе влезе во тој момент и ќе го пребоде со нож. Другите ќе ги фатат па овие машките ќе идат пред полициска станица да ги тепаат. Од кога ќе излезат од болница Фериде ќе се затвори дома ни на работа, а ни пак со девојките ќе зборува. После ќе се соземе и пак ќе си функционира како треба. Кемал ќе прочита во весник дека биле пукани па одма ќе вика по стражата за да каже мислам дека кој биле тие.
Дај нека ја тргнат побрзо оваа Месуде од серијата аман не можам да ја гледам. И се запнав на Месуде ама па поглупав лик во серија немам видено.
На секое негово прикажување тоа го викам. Преслаб е, а вака ушите чудно му стојат. Повеќе ми се допаѓаше претходно (а можеби и дека така бев навикната).
Како да го најдам на инстаграм? Инаку секако дека е згоден. Според мене секој е згоден, независно од дебелината.
https://www.instagram.com/yuunuusemre/?hl=en Да се согласувам, ама кога беше подебел беше некако подетињест
Во вчерашната емисија го забележав ова. Се мислам да не правеле некоја пауза и ова нова сезона да е.Некако одеднаш ослабнал драстично дури и лицето му е страшно вака. Леле како да не е истата личност Во серијава некако грдо ми изгледаше и кога беше дебел и сега кога е слаб, ама на Инста е топ дечко.
Нова сезона почнала од вчерашната епизода, затоа е толку ослабен. Повеќе ми се допаѓаше кога беше подебел малку, како пред да се сними новава сезона. Вака ушите многу до израз му доаѓаат и лицето како исушено. Чуден ми е кога го гледам дури. Не знам колку години имал кога ја снимал серијава, ама на инста е веќе маж, а во серијава повеќе на дете личи.
Кога ќе се разбуди Мерал тогаш ќе прогледа Џемре, 5 турски епизоди беше слепа, сега незнам како ги делат овде, ама мислам дека до наредната недела.
Фала богу ќе останат живи и здрави. Сум гледала многу серии, ама мислам дека оваа е најтажна.Буквално седам и гледам, а солзите ми течат сами Режисеров ептен претерал, не знам во вистинскиот живот како некој би издржал покрај толку проблеми.