Спојлер Девојките ќе треба да одат во затвор поради убиство и Сонѓул ќе ги носи и ќе прават собраќајка. Во болницата таа ќе почине.
Спојлер Ќе се појави вистинскиот татко на Серкан и Дефне, ама тој ќе биде нешто како психопат. Ќе сака да и наштети на Кадер, да ја силува и од тарасата ќе падне и баш во тој момент ќе дојдат девојките и Назан и ќе го закопаат наместо да пријават.
Спојлер: спојлер И јас тоа го видов ама не сфатив што се случува, а и Гунеј присуствуваше на свадбата.
Спојлер Ќе бидат изгледа уценети нешто и ќе глуми дека ќе се мажи ама на крај нешто ќе направат мислам.
Ovoj noviov mislam kje bide ispektor i kje gi spasi vo edna desavka sesra i od Ejlu i Ejlu, tie kje bidat zatvoreni od eden psihopat koj kje saka da ja ubie zena mu, toa kje se desi koga ejlu so sestra i kje odi kaj drugarka od sestra i , odnosno kjerka na ovoj sto kje saka da ja ubie zena mu i fakticki oni kje uletaat vo semejnata drama i kje stanat zaloznici, pa toj( ispektorov, sto kje ja zasaka Ejlu) posle kje se preseli kaj feride i toprak na gorniot kat kako podstanar. Se nadevam nesto kje razberete, malce e komplicirano
Спојлер Месуде и Бану другарки ќе бидат таман и двете ептен најмајки. Бану ќе живее со Месуде и Кемал ќе имат бизнис некој двете ама ќе им пропадне.
"Најмајки" се еднава за маж детето си го остави, другава за пари го остави и ќе си го убие новороденото...Ептен лоши улоги посебно Бану одвратна ми е.
Спојлер: Бебе Знам ќе го удави.. само не знам дали ќе оди во затвор или лудница? Што ќе се деси со неа?
Спојлер Ќе умре. Ќе влезе во домот и ќе сака да наштети на девојките и ќе избие оган и таа ќе почине.
Спојлер Ќе биди затворена во лудница, ќе избега, ќе оди во домот ќе ги гњави, ама ќе биди она оргинал лудача, ќе ја запали собата на девојките, па така и цел дом и така мислам ќе умри