Удобни се, ако не си долго на нозе. Инаку не се изджува со нив, болат нозе... Дечко ми кога ќе ме види со балетанки ми вика како Шехерезад сум била Имам 2-3 пара ама ќе си купам уште еден, да се има за промена
ma i jas porano nemozev da gi smislam...ali sega gi nosam i udobni mi se.....i denska bas si kupiv tri para....pa ke go pominam letovo vo niv .....ali za vecerni izeguvanja ne mi se bas nesto...barem jas taka mislam pozzz
Овие ми се свиѓаат многу, само да се некоја друга боја. Праска, тиркизна, кремаста па дури и црна подобро би изгледале.
И јас мнооогу сакам балетанки .. т.е ги обожавам ( но високите потпетици се на прво место ) најмногу ми се допаѓаат балетанките со машничка напред , посветли и по свежи бои ...
хх. Јас пак, за разлика од речиси цел форум, мразам балетанки. Имам домаа, но така си стојат. Никогаш не сум ги облекла. Всушност, во цел живот, имам носено само два пара балетанки. Едните беа виолетови, а другите бели мислам дека беа. И оние со машничка не да ми се одвратни. Но, секој со својот стил.
Споρед повеќето девојκи ти пρетставуваш огρомен изρод иаκо и јас да бидам исκρена мислам малκу таκа иаκо нетρеба бидеκи и ти си имаш свој стил, свое мислење, но нетρеба толκу да се воздигнуваш со тоа и да го потециρаш тоа што дρуг ги носи и тебе ти е κρајно гρдо и го велиш тоа со потсмев κон тие што ги носат иаκо имаат κρајно подобаρ вκус од таκвите κои ги мρазат балетанκите!
Девојки, знам дека ќе ме мразите, ама балетанкиве се една од најлошите модни нешта кои се појавиле кога било за машките очи. Девојки во балетанки во 95% од случаите не се привлечни. Што и да облечете, барем во мои очи, со додаток балетанки паѓа во вода. Би бил многу среќен ако комбинирате со патики за да ви биде удобно, а има многу стилски патики од кои може да бирате. Балетанките ме потсеќаат на... простете ми за ова... селанчиња, а тоа ич не ми е секси. Не ми се лутете, ама, нога во балетанка, сменете ја во нога на штикла и ќе бидете поубави за околу 384%.
Ме иритира тоа што низ градов не можат да се најдат саглам балетанки! Сите се со по некоја златна апликација и не ми се допаѓаат. Креацијата треба да биде уникатна, и нема да им се потрошат боите ако искомбинираат крем со црно како на феминката погоре сликата ^ или црно со бело без тоа златното исто така. Машнички може, не ми пречат.