Барам македонска песна, рефренот оди вака нешто: Само надежта е сè што имам јас, тебе да те дочекам до крај, светот да се претвори во рај. Девојка ја пее.
По фантастични 12 години и некој месец, да одговорам на членката ( одамна ја нема), во полноќен воз го најдов одговорот: Низ бош-муабет онлајн, се сетив на неа, и маж ми не ја знаеше, па ја побарав преку рефренот и стигнав на фемина. Сите патишта водат до.
Дури бегав накај дома на радио 2 имаше една песна женски вокал беше, ама не можам да ја најдам никако на нет, рефренот вака беше "твоја сум кралица ноќна светлина" така неш.
Не е та, не успеав да рекорднам вчера, дури да го извадам тфоно веќе почна крајот и на то шо го рекорднав нема пеење :/
Дечки една песна никако не можам да ја најдам, не na youtube не со чат гпт никако. Се вика closer to me или close to me. Значи ја слушав во 2013. Нежна е мека таква емотивна. Текстот имаше истo -when Im close to you I get closer to me.......when I loving you I love me..Само на ова се сеќавам може е некоја преработка не знам . Ако некој знае нешто..нека каже. Фала