Барам убава црвена богата боја на кармин. Го имам од Голден Роуз мат бр. 18 ама не ми е нешто посебно и мислам дека за мојот тен е малку светол. Предлог фирма и бројче од кармини што се достапни кај нас?
Кое од овие е nude pink? Ili nekoja boja koja ja imate koristeno pa da mi preporacate? (bled ten, kafeava kosa, plavi oci)
@marama Јас пред некој ден го зедов 605 од аура течните мат кармини и со 2 ставени слоја многу ми се допадна како изгледа бојата. А моментално и е на акција во Космо. Види го можеби ќе ти се допадне нијансата.
Rimmel-Kate колекцијата има убави црвени- (200 денари во ДМ) 01 107 111 Или пробај ги од новата Rimmel колекција-The Only One(во космо се 217 денари) 500 Revolution Red 510 Best of the Best: 810 One of a Kind
Марамке, од Зегин купи ги ако планираш да купуваш. Ако ти треба неутрална црвена, ѕирни го и 170 Alarm на Rimmel.
Мислам дека се 260 денари, @M.laDy. Не сум купувала од таму, ама знам дека сите цени на Аура продуктите им се поевтини од оние во дрогериите.
Препорачајте ми кармин и моливче слични на моливчето на Mac- нијанса Soar и карминот на Mac- нијанса Brave Не можам да прикачам слика ама една шминкерка на Instagram ги користи во комбинација и бојата е прекрасна
ефтино моливче за усни да ми препорачате во некоја розевка боја ? не сум пробала до сега па не би сакала повеќе да вложувам да не не ми стои