Вечерва започнува во 22.30 часот и ќе се емитува само во сабота и недела. Кратка серија со околу 20 епизоди. Од најавата вака делува интересно и модерно, со добар избор на глумци. Ја гледал некој или ќе ја гледа?
Еве и јасссми изгледа доста интересно,многу познати актери на едно место,интересна приказна,ама многу кратка(20 епизоди)
Ја гледав вчера епизодата, познати глумци сите, а и за во недела вечер за излежување пред тв е добра.
На Ирфан (Онур, Султан Сулејман) не му одговара воопшто улога на без пари да е, секогаш го замислувам со милиончиња, таква појава е, таков впечаток дава.
Одличен глумец е. Во секоја улога знае да се снајде. Многу сакам вакви серии со глумци кои се најдобри и добро ја доловуваат приказната.
Многу е убава серијата јас е гледав пред година ипол, малку е испомешана жената на ирфан бифша на егемен
Спојлер детето не е од ирфан туку од егемен, а илај и ирфан се бифши љубовници и таа ќе им помогне доста бидејќи му е љубовница на сулејман , а ајше или суреја од истан.невеста , таа е таен агент раб за полиција и ќе истражува , а серијава се вика вавилон бидејќи егемен и ирфан ќе основат фирма и ќе се вика вавилон, а ајше ќе им биде секретарка
Само за викенд ја даваат. Не сум ја фатила преку недела, а досега чинам една епизода имаше. Не сакам да ја пропуштам.
Спојлер pa onaka bogati ne kako suleyman , a ilay i irfan se razdeleni poradi zenata na irfan bijdeki taa ke go izlaze deka e bremena od nego , taka mislam deka bese
Спојлер Еда ќе го излаже Ирфан демек е бремена од него, и он ќе се раздели со Илај само заради бебето