Здраво. Ми ја пофалија некоја жена од Петровец дека била многу добра и помагала, ама број не успеаа да ми најдат. Дали знаете некоја жена од Петровец што гледа на олово и како се стига од нејзе?
Не знам дали е македонка, можеби е и таа. Ми кажаа само дека се многу задоволни, резултати виделе одма уште откако си заминале од кај нејзе. Ќе прашам уште еднаш за сигурно, дали за истата мислеле. Сте биле кај жената?
Здраво, дали може да ми кажете за која жена станува збор и ако може телефонски број да ми пишете во порака?
Никого не го тепа по уши да му гледа. А и 300 ден по однос на тоа колку многу погаѓа и помага, ако некому му се многу , вољно. Ама тоа се луѓето , да можат секаде гратис , само пофални зборови ќе слушаме , читаме.
Шо си губете време и пари по такви работи. Ако знаеле за себе ќе си предвиделе и ќе направеле да им биде се убаво.
So avtobus 62 na posledna stanica kje se simnes i posle pravo do raskrsnica posle levo pravo gledas crkva od crkva desno i do posledna kjukja e nejzina, so lesno, mene bar me izleči mnogu mi pomogna pozz
И мене ако може контакт. Да, таа магија со живата со таа цел ја правеле. И ако не се отстрани живата проблеми се јавуваат со забременување, или ако дојде до бременост, не дај Боже може и до спонтан да дојде.