Ti rekov da ne gi mešaš apčinjata nautro kako deluvaat gledaš Od odja sakaš da napraviš da ja smeni verata vo pravoslavna Sekoj neka si ja poštuva svojata vera i svoeto razmisluvanje Smeni go matičniot pozz i ubav den
Ništo ne mi e jasno od ova gatanje, baenje ( mi zvuči smešno ). Vo edno civilizirano opštestvo vakva tema treba da bide zatvorena.
Здраво, да прашам дали некој знае која е адресата на Дуле од Велес? П.С ве молам без недолични коментари
Dule e vo bolnica so skršena noga, go udrila kola na ulica, NE JA VIDEL koga mu naiŝla od desnata strana.
Ул:"Тодор Јанев" ама бројот не ми текнува. По една угорница е. Кого и да прашате од таксистите, до пред куќа ќе ве однесе.
Да, со закажување работи. Но дека е оџа е е безсмислено да се помисли , не пак да се тресне таква зелена.
Леле, каков оџа, во Кравари Битолско живее , ќе гледа ли на икони ако е оџа? Информирајте се пред да коментирате
Не за да се направи интересен членот, туку за да ви посочи дека тоа се нереални, невозможни работи. Верувате во глупости, својата судбина секој сам си ја крои, иднината никој не може да ви ја предскаже. Тој не може сам за себе да си предвиди, ето го плеснала кола, па на други ке им предвидувал.