Французите лани имаа препре добра песна и мислев дека ке победат , ама сега не ми се допага , опера за евровизија пффф...
^ Па ако може да има поп, рок, рнб, елктонско, па дури и турбо фолк, зашто да не и опера....таму барем нема неквалитет Инаку сценава wow, вилицата си ја барам низ земја
да да, според мене добра е песнава и гласот,ама не за на евровизија.... тука се бара жива песна,а не талент и вокални способности
Добро, кога Монголците можеле нешто сељачко, зошто да не може Француџинов да оди на Евросонг со опера? Ама, мене искрено песната баш и не ми се допадна. Со таков глас би требало нешто посуперски. А, грциве си мислев подобри се, не ме воодушевија нешто.
Зашо бе се бара жива песна? каде стои тоа пишано или непишано правило....што и фалеше на Молитва ко балада, или на Лане мое..... на Италија песнава ми е ко позадинска песна за Том и Џери
Е ама се исписка овој Италијанецов на крај! Мене скоро сите ми се досадни, освен Французинов и Гркот до сега...
A, Италија не знам зошто воопшто се врати на Евровизиската сцена кога нема убава песна... !? Иначе, на Ерик татко му е Либанец, а мајка му Швеѓанка. http://www.youtube.com/watch?v=Nfx0OMM2u0A Е, стварно е убава песната...
па сугурно да победи опера,во дискотека нема да ја пуштат,кој би денсал на таква песна што знам мене евровизија не ми е за опери, по некое си мое правило треба да биде некоја побрза песна A песната на Mарија нема допирнаточка со французинов... барем не пееше опери
Јас си ја чекам фаворитката да ми настапи... Напред Маја!!! Дефинитивно мој фаворит годинава е девојката од Словенија. Иначе Алиске настапува 20та и имам чувство дека ќе ме наежи до максимум. Go go go!
во песната од Шведска, не разбрав ништо освен I will be popular... Убаво е детето ама... ај да ги видиме Блу.
демек фаворити овие англичаниве , поради што групата е позната не поради песната сигурно, досадни се!