Зарем толку ниско паднаа ''Lele kolku ste samo bedni..ama mozete povekje,ovoj post go dokazuva toa '' ''Личи ли ``новинари`` да имаат ваков речник? Гревови''
Ае доста беше сеир фаќање време за спиење ... Ноќта ви ја посакувам да биде убава со песната http://www.youtube.com/watch?v=WKNRGc71 ... ure=relmfu
Моља те - кој денес се замара со тоа што го кажале тие 4-5 кокошки. Секоја од нив е падната на најниско можно ниво во очите на народот, па тие нашле да коментираат за Калиопи.
како претпоследна? јас колку што знам 6та по ред влезе... што им е на сител и BackStage?? наместо да даваат позитивни коментари тие плукаат по своето
Ќај е, ама ај нема врска, викај си го чај Сосема очекувано, дури и горе доле препставив кој ќе ни дадат бодови. Фала и на Италија земја мила за 1 поен, како 12 да ни дадоа Јас се чудам како Норвешка со сипатична песна, и каде каде подобра од АААААААААААААА на претпоследените места. А и англичанецот, мајка ми го зналеа легенда бил убаво си рече не му требало ич ова не беше лоша песната а ептен слабо дали и 30 поени имаа. Се на се треба да и се промени името во Политиковизија, или да се сменат правила досадно е веќе ова нати го дајми го на комшиска линија И браво Софи, за лобито ама не 2, барем 8 да ни дадевте
Го заборавив милото германче, за мене најубавото машко што го видов вечерва, а и песната е дефинитивно нешто што ќе го слушам и после ова, преубава! Ииии мислам дека не е толку лоша идеја да се укине можноста да се гласа за соседните земји. Тогаш би било поинтересно.
Им одржа лекција по пеење на сите таму! Браво Калиопи, можеме само да се гордееме. Сепак заслужи многу, многу повисок пласман, но сите знаеме како стојат работите, штета... А овие од Бекстејџ, поочајни неможат да бидат.
Многу луѓе не ја сакаа(т) Калиопи (и јас сум во нив) ама сепак сите сме годи на неа со овој настап. Ме радува тоа. А Бекстејџ страшно се зезнаа што идат против она со што цела Македонија се гордее во моментов, без разлика на пласманот
Догодина ќе го пратиме Александар Блажевски, он 700 поени ќе освои. Пратечи вокали кокошките водителки на емисијава која е дно и не вреди име да и се спомне. http://www.youtube.com/watch?v=II8j6TvA7DE Ајде сега сите што имате ставено like веднаш по еден dislike на нивната страна, копилиња
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision ... mi-final_2 Сега гледам, навистина 9 влегла во финале, но тоа не им дава за право на мизерните личности од бексетејџ да јадат трици за Калиопи А мислам дека сите што им се фанови на страната, фино лепо да стиснат ДИСЛАЈК и чао пријатно, веќе никакво гледање на емисијата
У врска со коментариве на оние од Бекстејџ овој е нај јачи. -А да ви го начука вас црнецот од Шведска ..?
Сосема заслужено ! Според мене најкомплетен настап имаше Лорин.Нашата Калиопи беше предобра,заслужи да биде бар во топ 10 ама за жал на Евровизија не секогаш во прв план доаѓа квалитетот на песната.Со што на пример Турција или Албанија заслужија толку добар пласман ? или пак бабиштата од Русија..Чиста глупост Како и да е Калиопи не претстави на најдобар можен начин,даде се од себе жената а пласманот крај краева и не е толку битен.
Им пишав едно коментарче од 2 збора на овие сељандуриве од бекстејџ. Мизерни се, не се вредни за коментирање.
Непребол ми е нашата 12-ка. И не ми е јасно, како тоа, Албаниците ги имаше во секоја листа, ако не со 8-ци, со 3-ки и 5-ки. Толку им ојачала мафијата? Или станале сите светски печалбари? Бугарите клети, шират пропаганда, а не плеснуваат од земја со мизерните 2. Гниди! Сите тераа принцип “комшовизија“, а македончето пусто од комшиите заебано. Ако ништо друго, барем Драган Вучич се ангажираше за 8-цата од Турција. За Калиопи немам збор. Да не беше ова една голема политијада, имавме објекитвни шанси за убав пласман. Едит: “Новинеркине“ од Бекстејџ ги наградив и јас со коментар. Мизерии едни.
Мене не ми се верува ова што го гледам, ми се поврати од тоа со кого го делам воздухот ! Најде и слонов да се огласи, што цел Балкан го исмејува Boki Jovanovski HAHAH KALIOPI 13!!!! MOZDA POSLE OVOJ "OGROMEN USPEH" KE TREBA R.MAKEDONIJA DA IZGRADI EDEN VELICEVSTVEN SPOMENIK NA GOLEMATA DIVA....SEKOJA CEST ZA NEJZINIOT GLAS,ALI BI JA ZAMOLIL DOTICNATA POVEKE NIKOGAS DA NE POMISLUVA NA EVROVIZIJA,ETE PRIJATELITE OD MRTV I JA ISPONIJA ZELBATA DA SE TAKMICI NA GOLEMATA EVROPSKA SCENA,GO DADE SVOJOT MAKSIMUM,TAKA DA SEGA NEKA SE VRATI ZIVA I ZDRAVA I NEKA SI PRODOLZI SO SVOETO PLACENJE I FOLIRANJE,PORADI TOA STO TOJ SINDROM PROAGA EDINSTVENO KAJ NAS,NA EVROPA I TREBA NESTO DRUGO I POINAKVO....FALA,DOVIDJENJA,LAKU NOC I PRIJATNO Грозотија жива ! Тебе ќе те пратиме догодина, клошар еден.. Он нашол да збори. Навивал за Жељко, како божем во Србија го цени некој. Виделе кловн мајтап си играат. Толку ми се згади од коментариве што сум запрепастена од нашиот патриотизам и сплотеност.