Го истресе допотпичњакот, алал нека и е! Поубави кадри ако фателе камериве, може и нешто сочно за мушкиот дел од публиката да се види!
Грциве ако не заиграат тоа нивото оро, на диско, на чочек, на балада, на се бре, на се, играат и се вртат. Мене искрено песнава ми е мноооогу глупава, афродизијак бе. Оди објасни и на сестра ми што е тоа.
Шведска собрале од титаник и уште една песна (не ми текнува со тоа оух оух ) и комбинирале и ете ти ја
Мене оваа ми личи како да се бори со невидливи животни или брка муви. Или можеби бери јаболки. Многу пиштење бе.
Во првата полуфинална вечер и упалија гаќичките, за финалево требало нешто поинтересно да смисли. На пример, на сред настап да и се скине прерамката на блузата и малце и цициња да видиме. Ах бе пусти грци.
It's black, it's white. Не за џабе се бунела Швеѓанкава, оти не се гледал во настапот, затоа не го сакала на сцена, а не дека е расист. Еееее, и вие што знаете.
Абе сакам оваа од Шведска да победи А и да не победи,ќе ја пукнам во слушање дома и онака ДЕнес послаба и беше изведбата некако