Калиопи ќе не претставува на Евровизија 2012 Браво за Калиопи! Повторно моќен, силен и самоуверен настап. Одиме на победа.
Јас стварно не знам како увек проаѓаат Србија и Босна со некои вакви плачопојки. Песната океј, ама е веќе видена, а секогаш се пикаат во финале. Иначе многу ми е жал Рамбо Амадеус со Еуро неуро што не влегоа.
Оууу изјавил дека ова ќе му биде последен настап на Евровизија ... Е не, догодина пак ќе те пратат !!
Ај нек му кажат на Жељко, више сречу други пут батка! Калиопа цар! Никој ми немаше глас ко неа. Денмарк ми се свиѓаше песната и Италијанката ми беше интересна. Турчаците ми беа сценски занимливи... оној Малта беше ала победнички направена песната ама нејќам да ги крунисуваат Aл Кипрос, женче бреј! Глас, леле-леј Дојчланд го љубам.. освен ако и тој е пеперудест, тогаш нек си летка душиче. Шведија... хм! Интересно сепак. Еве ги Украина со тоа трубите у стилу на Бејрут.
Мис Покахонтас Хаваи на сцена. Песнава океј, ама стајлингов бре... Згодна, во што ја збуцале. Ај одам јас Гли да гледам, здравје до читање гласови.
Зошо толку го нејќете Жељко, па наш е и тој Србин. Инаку мене оваа вечер најдобри ми беа искрено Опи и Жељко, можеби шо најпрецизно ги следев.
Молдавија се последни, ајде момче, покажи се! Стварно опуштена песна, барем нека биде меѓу првите 10.
Мислам дека друг пат да имаме вака погодена песна и се, тешко малце.. И Калиопи е прекрасна, и сценската изведба беше супер, немаше глупирања циркуси, и пееше одлично и глас и се се... и конкуренција годинава некоја и баш нема.. Стварно заслужуваме да победиме, заслужуваме!! ама...
Aјде уште оваа и уште една после се собирата гласови па за некои 30тина минутки, да стискаме палци па наш е и тој Србин --- Kako бре наш, јас Cрбите никогаш не сум ги гледала како наши, не знам за вас Hе дека сум расиста да не ме сфатите погрешно, ама ние сме си едно, тие си се друго