Нау, ју кен би ма......нананананана и трубите во позадина! ? Дрзок, силен глас има оваа! Фустанот е врв! со рескине од тепихон правен.
Абе ние први сме за критикување на нашето, со години по ред си наоѓаме замерки и се нешто ни фали. Ама сега како да кажеш лош збор кога настапов ни беше скоро совршен
Мене на Жељко песната многу ми се свиѓа,ептен! Ама од нашата значи реално,најреално нема подобра!Штета што се ова е политика,инаку ќе имавме реални шанси за победа.Ова не го зборам пристрасно,стварно е така Турција ми се свиѓа исто
Незнам за вас но песната на Естонија ми беше многу убава А за Калиопи секоја чест, се надеваме на добар пласман.
Добро лудо, јас Србите ги сметам за наши, едно исто како да сме. Wow овој Молдавецот ама ми е малце онака.
Спојлер pisuvam od mobilen,sorry Kaliopi bravo...nikoj nemoze da znae kako ti bilo tebe pred tolkava publika,so nagradata,pa i sekakvi informacii..... Bravo Kaliopi,grmese evropa od tebe
На Жељко песната толку ја развикаа по интернет а ништо посебно дури најдов сличност со една позната српска песна “Сањам„ беше употребена за една серија на времето. Фуј! Нашата одлично се претстави задоволна сум од Калиопи всушност и не се сомневав во нејзин квалитет. Инаку Гркинката се повеќе и повеќе не ми се допаѓа а песната да не се кажува, текст и англиски како за почетници, а Босна јас незнам што толку ја исфалија песната полоша од Хрватската дефинитивно, а тие секоја година праќаат балади од Дин навака ништо повесело не испратија, катастрофа. Сепак ние од бивша Ју имаме најмоќна и најинтересна песна, но ќе видиме како ќе поминеме, ако сега не се пласираме меѓу 5-те најдобри дефинитивно оваа манифестација у мојот дом ќе биде засекогаш забранета. Немав намера ни оваа година да ја гледам ама заради успехот на Калиопи. иначе, јок! Што се однесува до другите изведувачи има едно 8-мина кои не требале да се најдат меѓу финалистите, како на пример Ирците, покрај Грчка.
Hа онаа со фатена коса, ќе идам ќе и го соблечам фустанот ќе си го земам Hего, ќе гласа некој од вас? и за кој?
Епа мои фаворити: Турција, Молдавија, Русија ( ) и нашава. На Желката ми е ок песната, ама за негов инат сакам меѓу последните да биде.
Кога не и текна на владата да не испрати во Баку, ке залажев некој лапчо ќе му го позајмев мобилниот и ќе гласав за нашава Опи Сите по еднаш да смотаат некој си мутав мушки примерок така ете ти гласови Грујо сунце ти је*ем, шо не напраи една лотарија пак
Јас сум „ЗА“ али исклучиво ако како група се пуштат: Наја (Сантана), Амбер (Мерцедес), Кевин (Арти), Дајана (Квин), Хедер (Бритни) и Џена (Тина) П.С. Ова година ако не котираме на високо место. В година треба во дует Боки и Гулабица да ги пуштиме, со Слаткар и Tonyo San во позадина некој „рап“ шмек да дат !