Па таа денес собрала на свадба и младо и старо, за случајно она да не не биде центар на внимание вечерва, за да не гледаат луѓето Евровизија
Секоја чест за Албанската дијаспора... и после ние сме биле патриоти... по 50 центи не им се дава на нашите за една порака, а секаде не има. Тоа е, но после друг ни е крив.
Ќефски си ја изгледав, уживајќи во добро музиче. Што подобро?! Гласањето, како да кажам, тоа па тоа, видено, очекувано. Шведска - заслужен фаворит (очигледно се истакна песничкава уште на почеток, нема тука лутење, едноставно така е. Не може да биде наместено со толкава разлика во поени). Макар на крај и краеви па баш ти е гајле како ќе се пласираш, важно е да се учествува! - А, песната ќе си го покаже потоа своето . Така на пример, Португалија не се пласира ни во финале, ама мене ми е преубава песната и верувам дека ќе остане едно добро, долго време во мојата плејлиста. http://www.youtube.com/watch?v=zfQ3_1gB ... re=related ......... и така ......... сега, секој со своето! Добра ноќ, Европо убава и недостижна! ха ха ха
Значи се ова е ПОЛИТИКА! И само политика. Најискрено Калиопи заслужи прва да биде. Имаше и глас, и настап и изглед. СЕ! Ама тоа е. Никој не сака да дава гласови на оваа мала, сиромашна земја. Немаат бенефит од тоа ако ни дадат глас. Ама браво за Калиопи! Најдобра претставничка која Македонија можела да ја има. И многу ми е криво што Жељко е пред нас. Калиопи каде-каде беше подобра од него.
Hа крај краева си се изнапричавме овде, си испукавме сеир, си се изнасмеавме, поубаво си поминавме отколку со кафето на кеј, си се изнасмеавме, и ајде за 360 и кусур дена се слушаме пак на темава Hемаше да биде тоа тоа, без сеирот смешните слики јадење гомна за јужниот тросед, западниот и тако даље
Пошто е у мода глупирање а не квалитетно пеење следната година да ги пратиме Паркети или Суперхикс, таму шпаги, труби и џингарлака џикица моменти. Па што, кога можевме секакви шитови да праќаме зашто не ги пратиме и нив.
Ццц катастрофа Србија, Албанија, Русија абе нај глупите песни отидоа у првите 5 За Шведска неам зборови тотален промашај Абе шо видовте салам у таа песна Разочарана сум и од Бугарија можеа да ни дадат бар 8
Еднаш на Бекстејџ кажаа дека на 25 или на 26 мај, ама изгледа ја откажала кога слушнала дека е финале на Евровизија, знае дека ови денови Евровизија е центар на вниманието
Битно Жељко е ... Пуста Каролино Спојлер на сајтот на МТВ оставете коментар, ако ништо друго може ќе и скинат некои 10% од платата што ние и ја даваме , а во чест на тоа што во првите 7 ја нема Македонија
Така е Оваа што победи била во центар за рехабилитација од дрога. Ми сметаше мене што не носи чевли, инаку ок беше
така ми се чини или ми го избришавте мислењето со шкорпионка ние си се разбравме, и беше во врска со евровизискиот наспап у секој случај.