Леле баш штета, заслужуваше пласман, да бидеме реални. Циганот влезе со онаа што му играше ко чигра - буху. Холандија чиста копија на Фифт Хармони и Романија со „олелеиху“, чудни фаворити има светов. Криво ми е и за Швајцарија, ми се допаѓаше песната многу.
Бар глејте позитивно на нештата Ќе гори Твитер со сеири и смешни твитови Мај Фб уал ис реди, Бринг ит он
Наредна година да ги пратиме овие од собрание Дека многу ми беа слични со Романија,а нели на вакви манифестации последниве години само тоа се сака
Јас незнам зошто уште праќаме за на Евровизија кога неможеме да влеземе во финале, а не пак да победиме поарно веќе да не се брукаме, доволно е.
Разочарана, ама не сум изненадена чим оваа година нема финале, нека се откажат веќе од евровизија. И онака не сме за расфрлање на пари
Знаев дека нема да влеземе во финале. Имаше голема конкуренција. Изненадена сум што Србија и Швајцарија не влегоа во финале.
Значи СЕ е политика, ама баш СЕ! И местенки! Нема потреба веќе и да испраќаме претставници. Далеку сме од победа секогаш, ама од финалето барем оваа година не бевме.
Не ми се верува, значи какви песни влегоа во финале,поглуп избор не можеа да направат. Бугарија сега засега ми е фаворит, исто и Кипар, другиве катастрофи.
На вакви ужасни песни, заслуживме финале. Ама тоа е тоа. Пошо не се предаваме, наредна година ќе пробаме да издрамиме на друг начин и така... Далеку лоши песни поминаа. Калимеро нема правда.
Девoјчетo си испеa убaвo. Нaстaпoт беше oдличен. Песнaтa, еднa oд три нaјубaви вечервa. Вoдителкaвa плaчеше декa гoдини нaнaзaд oд МКД слaбo се глaсa. Тoa гo знaaт и глaвните. Немa глaсaње, немa игрaње. Јaс личнo не пoзнaвaм никoј штo глaсa. Акo ми стигне смееееткa месецoв, знaчи детенo гoре не учи туку зa Џaстин Бибер бугaрски глaсa