Ај барем се омажи чупето Шала на страна. Јас навистина се надевав дека ќе влеземе во финале супер ми беше песната
Да го смениме името во Република Запросена и да го решиме проблемот со името и со НАТО и со ЕУ и со се.
Мене срам ми беше да го гледам настапот на Каролина тогаш. Брадавиците како да ме гледаа од тв и вртев глава. #исповед
И после, не читале фемина. Ха, ха. Штета. Романскана песна и мене не ми се свиѓаше, а отиде понатака..ко и други. Драмава,стварно немаше потреба. Ама ај. Еднаш се оди на Евровизија. ц
Трауми имав и јас да ти кажам. „Партизанките“ вперени во тебе ко да ти викаат присилно: „Признајјј!!!“ А ти немаш поим што треба да признаеш и пред кого.
Ако победи Швицарска,или некоја Скандинавска земја во 9ти догодина ќе им пеам па да видите вие шо е државјанство пффф
Песната ми беше убава ама да си бидеме искрени, во живо и не изгледаше посебна, ниту пак автентична. А сега за Јана, за што им беа оние ефтини трикови со објавување бременост и запросување. Значи мора да се обрукаме како држава.
Е така! Џолана пак сеа очекувам да ме ремети, ама шо да праам, штом отворив твитер одма у трендинг ми излезе Ај и еден мајтап мал и од мене, да не изгледам толку лигаво и озбилно
Ајде шала на страна. Честито бебе и брак на Јана. Убава, женствена, изгледаше светски. Тие Твитер deep and profound лигуши, коишто патем немаат храброст да стават ниту своја слика, нека кажат со што толку тие ја задолжија Македонија со своите успеси, па се исмејуваат на секого.
Ух, со каква еуфорија гледав. Си реков вака и мене се ќе ми се нареди во 90та минута. И бебе и победа на евровизија, и маж со брада, со све! Имало светлосни дани. И ништо, нешто мора да те зезне, како и се во животот Бродоломииии.....
Како што почнаа вака малечки да праќаат на Евровзија ништо чудно наредна година и бебето на Јана да го пратат На него дури и познато ќе му биде
Некогаш стварно беше интересно евровизија...сега се повеќе zvezde granda ми се интересни,и најискрено не се ни зачудев што не сме влегле во финале..и онака стана глупост евровизија,не гледав,нема ни да ја гледам
@Someonespecial го прочита Огнен што пишал....oh wait ..... Абе какво реметење. Исто размислувате со зетот И ајде речи дека не ти е твојата посилна половина Дали ќе падне запросување и на форумов?
Дали затоа што евровизијата е сведена на политика, сите вицеви во однос на Јана, запросувањето и се останато ќе се сметаат како заебанции за и околу политика !? П.С. Абе да не си политичар, секаде ќе те засадат. R.I.P политичари, Janald Trump takes over your place. ПозЗ3³ ®