Каква Албанија луѓе, добра е се е фино ама не е ни за топ 10, какви настапи имапе ова е само солидно.
И Германија добра + Литванија. Другите кои ги фаворизирав не ми беа добри како во полуфинале. Луксембург можеби.
Фала Богу дека повеќево мислиме вака за Албани . Мислам, океј е, тој Ахмети и мене ми ремети ептен, ама не е победничка, а е прехајпната. Следам и по обложувалници, расте, за на Твитер да не зборувам деновиве колку ја хајпаат. Реално, Евровизија од 2021 навака е во слободен пад, тогаш се поставија стандарди какви не знам дали ќе има пак. Годинава е добра со квалитет, уште салам и реален победник да има, па да ми се врати малку желбата кон контестов. Инаку, со сила гледам вечерва од обичај, полуфиналиња не пратев, ниту нешто претходно како прошли години. Е сега ако победи Албанија, догодина и ќе блокирам се поврзано со Евровизија
Па добро ајде вака: Да не правам топ листа за победа туку кои нејќам да победат или да се во првите 5: Украина Самовили ( која беше држава не знам) Албанија Португал Или некоја од досадниве
Не сум за Шведска, секоја трета година у Стокхолм, аман, некоја Мери Попова да им се деси, да одморат две децении дај боже.