Едвај чекам да одам во Шпанија со најмилите другарчиња И по пат да поминам низ Србија Хрватска Словенија Италија и Франција Oh yeah!
Да се врати љубовта моја... И да си спиеме кај него во кревет гушнати, а мојата нога да му ја ставам на колк. Многу ми недостига, а само 3 дена не е тука. Ах, уште 12 дена кој ли ќе чека... Јас, секако.
Да дојде лето , да завршиме со школово , и со љубовта моја да ги оствариме сите убави планови што си ги правиме
...Да одам на интервју во Американска Амбасада и дај Боже да земам виза и да одам во USA по трет пат...трета среќа
да дојде 1ви мај, а и мојот роденден со тоа, да завршам факултет, да одам на одмор летово, еден ден да се омажам, а можда и не го чекам ова ...
Чекам ,чекам и никако да дочекам.....да ми стигне повратен меил за работата што со душа ја сакам...и си чекам, чекам ..и тоа трае и трае и трае ама имам добра интуиција во врска со ова
Едвај чекам да дојде распуст,да се наспијам како човек и да не ми викаат фати книга цел ден. Исто така и едвај чекам да дојде некаде 25ти мај
Едвај чекам да дојде денот кога нема да се замарам со глупостиве што ми се моткаат низ глава, да одам на одмор... да се омажам... ... ...