Ja obozavam praznicnata euforija, celata taa magija od svetkavi ukrasi, bozikni filmovi, snegceto sto vee, elkata sred soba, podarocii.... No veke nekolku godini nemozam da ja osetam taa praznicna euforija poradi ucenjeto sto sekogas e pred i posle nova godina I zatoa- odvaj cekam da zavrsam so faks za povtorno da uzivam vo novogodisnite praznici. Se nadevam deka toa ke bide drugata zima [mod-kirilica:265klcxf][/mod-kirilica:265klcxf]
31 декември. Нова година и почетокот на распустот.. А и нема да го гледам за некое време. Ќе ми недостига страшно, ама можеби и е подобро така...
Да го видам и да го гушнам сииилно ....ехххх....ајде време секогаш поминува споро кога чекаш нешто...
Едвај чекам да дојде најубавиот ми Јануари, да избегам од сивово Скопје, да ме снема. Па да се препуштам на единственото нешто што го сакам, бордање.. Епа дојди миииии...
Едвај чекам да ми завршат обврските 2 недели да се одморам да си поминам најубаво за празниците и да се гонам 2-3 недели надвор од МК ми треба тоа
Едвај чекам да дојде Нова Година, а со тоа и распустот.... Па да здивнам малку бе луѓе, ќе се шекнам вака секој ден...
да помине оваа недела,смртна ми е Кај па цела недела не сум била во школо па и оваа недела ме чека тестови,писмени,испрашувања.... А да ме фати еден убав зимски сон до викенд? :geek:
Eма, ми го зема зборот од уста. И мене исто. -.- Дај нека помине неделава и во сабота да си идам без грижи на Здравко - ех, за тоа вреди да се чека. Море јас да си се фрлам во зимски сон до 31, не ќе биде лошо ни тоа. И нека дојде веќе Нова Година и Божиќ, да ме расположат малку.. за промена.