Едвај чекам да завршат колоквиумите и испитите Едвај чекам да ослабам и Едвај чекам да дознам една многу битна работа, која може или да ме израдува или да ме разочара (валда ќе ме израдува )
Само што напишав мислење за тоа колку го мразам летото, но ова едвај го чекам, поточно едвај го чекам 18ти Август кога ќе биде коцертот на Buckethead Ако имам малку среќа, може ќе го фатам и тој фестивалот нз како се викаше Rockstar Energy Или така нешто, каде што на едно исто место ќе бидат Apocalyptica, System of a Down, Opeth, Anathema , Katatonia , Disturbed и уште 100 други
Едвај чекам да дојде понеделник, да ги видам тие датуми на испитите, ништо не можам да организирам, не знам кој ден ќе бидам слободна, а кога ќе сум зафатена... stupid факултет. -.-
Искрено да ви кажам едвај цекам да одам дома и да се искапам оти многу ми е жешкоооо...........Ке пукнамммм
едвај чекам да ми завршат испитите ајде 31ви доаѓај побрзо ( не дека го имам нешто мн добро научено па сакам да дојде 31ви) не можам веќе да се замарам!!!