Езел (Ezel) [2009]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Mrs.Hartnett, 10 март 2011.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    аиии насиот саско?!!...види види..денес не гледав :^) ај наредна епизода да заприметам...

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
    еве тој само во една епизода глумеше.
    http://www.youtube.com/watch?v=XHlub_0bvWI&feature=fvwrel

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    136
    Кога почна серијата ја следев првите 2-3 недели,но претерано ја имаат расплинето приказната и сега веќе ми стана досадна и напорна за гледање. Се нешто се препираат,филозофирања до бескрај,се повторува едно те исто-одмазда на овај одмазда на онај :^) ќе кажам кој сум-не кажувам кој сум,па само се закануваат со пиштоли, ножеви и чуда и на крајот никој не убиваат,се некој во последен момент спасува ситуација :P како на филм :P

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  4. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  5. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Филмов ми поткрева нерви, психички ме растројува, таман се порадував дека ќе му каже на Мерт дека му е брат, пак се откажа. Кога ќе дознае Мерт и татко му на Езел дека уствари он е Омер, во брзо време или ќе се оптоварувам до крај ?

малку се соживеав повеќе од колку што треба со филмов :D
    благодарам

6. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Многу ми се смешни овие од Сител. Даваат 10 саати реклами, за после тоа да ги видиме последните 10 секунди од епизодата :|

7. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Секоја наредна епизода се повеќе ме привлекува СЕРИЈАВА. ;)

8. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Колку ја сакав серијава кога почна, ама некако сега досадна ми стана. И многу ме напнува, психички ме оптеретува. И подобро и така само една серија гледам сега па доста е.

9. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Ке дознаат некаде пред крајот,во втората сезона,Ама прво нема да можат да прифатат дека Омер е жив,дека е Езел,нема да им се верува.И баш кога Мерт ке му поверува,ке го убијат :(

На gossip-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    аааа девојки ја гледав на нет,вцера 71епизода,изгледа бесе послаедна...и не е фер сто ке умрат и двајцата ...сто убаво од поцеток бесе интересно имасе смисла филмот..али на крај онака ке заврсело со смрт :^) не ми се допадна тоа..

11. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Добар беше филмов од почеток, ама веќе ја претераа.
    Кога ќе треба некој да дознае дека Езел е всушност Омер, се нешто се случува и на крај ништо од работата. И само едно исто во круг се случува.

12. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    Е бучкуруш ја направија работава, ништо не разбирам, турлитава ми е у глава. Ај не можат да ја заплеткаат уште малку!!!

На danika му/ѝ се допаѓа ова.
  13. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.616
    Допаѓања:
    777
    Od pocetokot mi bese interesna serijava,sega nekako pocnaa mnogu da ja razvlekuvaat,drz-ne daj :) se se ubivaat...i nikako da se ubijat, se se odmazduvaat a od odmazda ne gledam ni O! Mnogu ja zatupija,mnogu... Btw umre Tefo?!

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    И мене тоа малку ме неервира..ама неможе се одеднаш.Треба да трае серијава..ако се дознае ќе треба да заврши. :lol:

15. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    Дејството се одвива бавно затоа што одмаздата треба да биде на најсреќниот ден од нивните животи. Ако се сеќавате Рамиз што му кажа на Али во возот ,,одговорот е да умреш на најсреќниот ден,на денот кога сонуваш најубави соништа,од личноста на која најмногу и веруваш,,
    Целта на Езел е да ги натера да му веруваат со животот,со тоа одмаздата ќе биде поуспешна. Малку болно,ама тоа и они му го направија,кога мислеше дека ќе се ожени со Ејшан и дека ќе почне нов живот,и мислеше дека има најдобри пријатели,како браќа,на Али му веруваше најмногу.

Ама не оди се баш како што замислил,Бахар му излезел непланирана,нескајки многу ќе ја повреди. За неа ми е најмногу жал :(

Серијава е многу тешка,мене малку и депресивно ми влијаеше,ама се на се многу ми се свиѓаше,поради тоа како беше прикажана борбата на Езел самиот со себе,дали ќе вреди одмаздата по цена на сите невини што ќе бидат повредени

16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Серијата е катастрофа,во секоја смисла на зборот.Не ми се допаѓа,ама ИЧ. |(
    Потсеќа на Долина на Волците,многу се лигуши тој Џенгиз и се се врти околу ЕЗЕЛ-Омер. :^)
    Премногу е депресивна.И ме нервира гласот на Бахар.(така ли се викаше таа со шишките,црната)?

17. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    уфф колку ми се здосади се исто па исто у круг се врти дури смешно стана :puke:

18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    И мене ми е катастрофа, ужас, ај ни содржината не е интересна, па со тоа синхронизаицјата, мракот, па кога сум видела порано на Алсат, личи на Долина на волците.

19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Навитина тешка е серијава,некако ме прави да се чувствувам-никако- ама буквално така.МИ се мотаат безброј прашања во главата,зошто, како..ама ете тоа е тоа..Езел сепак е дојден да се одмазди. :(

20. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    супер серија многу ми се допага посебно што секоја епизода е непредвидлива за разлика од другите турски серии и жал ми е што некои сметаат дека е ужас,мислам дека тие не ја добро разбрале или од отпочеток гледале или не се фан на мистерија и затоа не мора ни да се замараат да го гледат

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.