патетика у боја е серијава Hе знам ни што се дешава, а и не ме ни интересира, од рекламите само ми се Спојлер сере
Најглупавата серија што некогаш ја дале не се знае кој јаде, кој пие, кој моча се е хаос ептен е грда ја мислам дека треба да се укине и да дадат нешто по салам
Дефинитивно една од најдосадните серии. Кога и да пуштам на сител и се погоди да има Езел, некако ми се чини едно те исто се случува.
Толку хејтав турски серии,додека не почнав да гледам Езел. Причата е одлична,и секоја епизода ми е се поинтересна. Као омилен лик би го издвоил Али,дефинитнвно,дури и неговата вжештена глава е интересна да се гледа. А веруем дека на сите оние што не ја прателе убаво би им била досадна,чисто заради заплетите
По глупава серија јас не сум видела во мојот живот. Мене серијава ми е многу морничава,нема ни еден бран со позитивна енергија па да се израдуваш за некој настан.Кога ја гледав само мрачни мисли ми доаѓаа,неможев да се опуштам целосно и да размислувам за глумците. Можеби само мене не ми се допаѓа серијава,ама мислам дека сега ептен ја утнаа работава.Ништо не разбирам што се случува. Повеќе ми личи како игра со зборови.
^ И јас ќе се сложам со тебе Сара. Многу е мрачна и неубава серијава. Неможеш да седенеш и да се опуштиш кога ја гледаш. Само некои сплетки се случуваат. Сите си прават нешто зад грб меѓу себе. Секој е на секого шпион. Се убиваат, се прогонуваат, цело време владее немир... Епа не е тип на серија која ќе ми го привлече вниманието да ја пратам. Затоа, јас давам own: за Езел.
Јас ова на телевизија го видов и не ми се верува. Што ли уште ќе даваат, и онака веќе одамна ја претераа. Разбирам одмазда ок, ама овој па езел во 300 мафии се замеша. Досадни се!Само Али и Тефо си ги сакам
Не знам зашо има толку негативи коментари за серијава овде. Не ја гледам често ама мислам да ги изгледам епизодите летово. Подобра е и од Величествениот и од оние Бурни времиња, мислам тие станаа веќе гола вода. Оваа некако дирнува повеќе. Според мене е поквалитетна.
Не заврши серијата, само сезоната...ке продолжи во септември. Знае ли некој што се слушуваше во последните 5-6 епизоди?
Да продолжува во септември а последните 5-6 епизоди ги немам гледано ај некој ако може нека каже што од прилика се случило?!
Па не се сите умрени, чекај : D Инаку, не е ова втора сезона, втората сезона одамна почна кај нас. Серијата има уште десеттина турски епизоди, најверојатно кај нас едно 30 ќе ги направат. Оваа есен треба да заврши, нема уште многу.