А знае некој што ќе биде натаму со Махир.. Јаз го знам ова: Спојлер Ќе се врати и ќе му служи на Мендерес Па колку е точно не знам. Вас ве питам..
Спојлер Џихан ќе ја киднапира Газел, потоа ќе и се јави на Лејла за да и каже за Газел, и Лејла ќе отиде да ја спаси ама волот ќе ја фати и неа... Ќе се убие пред нив
Спојлер Е сега Газел и Лелја ќе ги спасат Мендерес, Махир и таткото на Лелја, Џихан не е мртов туку во кома е паднат, незнам дали ќе умре, така заврши синоќа. п.с. Во 23:30 некаде игра на Албанската Алсат, јас таму го гледам 3-4 епизоди е напред
Цццц овој стариот таткото на Мендерес аздисал на стари години како што гледам се загледал во Јешим..Хахахах мислам дека ова е масло на Асуман,за да не и досадува стариот каде беше со кој беше му ја намести Јешим да си има швалерка да се занимава со нешто Мендерес сака да седи на две столици од една страна трча по Лејла од друга страна не ја остава Асуман да си има свој живот и таа имаше многу тешки моменти и заслужува да биде среќнаа..Сега тој ќе се жени по 1000 пати а неа не ја остава да си го живее животот.. Џихан скроз забегал а најсмешна ми е Газел кога намерно го нервира Луд си како татко ти!Резервирај си место покрај него во лудница!Знам дека си болен!Луд си како татко ти знам јас!