И јас ја фатив таа епизода на алсат,и едвај се воздржав да не се расплачам Баш ми е жал за Сонат,омилен ми беше...Не знам зошто баш него го ставиле да умре
исто и јас ја гледав таа епизода и веднаш штом Газел ја виде сликата на Сонат сфатив дека умрел. На Алсат серијава е две три епизоди понапред, така да сега ќе биде смртта на Сонат
Ајде... Толку лошо им напправи а овие глупиве сестри сеуште го бранат...А Мендерес крв му даде...Абе...
И јас ја фатив таа епизода на алсат,и едвај се воздржав да не се расплачам Баш ми е жал за Сонат,омилен ми беше...Не знам зошто баш него го ставиле да умре [/quote] исто и јас ја гледав таа епизода и веднаш штом Газел ја виде сликата на Сонат сфатив дека умрел. На Алсат серијава е две три епизоди понапред, така да сега ќе биде смртта на Сонат [/quote] Спојлер Колку што слушнав Газел ќе биде со Махир
Уфффффффффффффффффффф... како само ме нервира Газел, нели го мразеше, нели не го поднасаше, нели, нели, нели.. Сега во дневникот исцртала Џихан, џихан, џихан.. Бог Да Те Казни.. Пак го сака. Дури и не можам да поверувам дека жали по него, како да и бил љубов на нејзиниот живот.. Ама остај др. и лејла е откај него и се грижи ко да и е нешто најмило на свет, ама Газел посебно Белки што поскоро ќе се здружат со Махирче па, да биде некоја работа. А само уште 2 епизоди до смртта на Сонат. Нели заборавија Сител да го скријат она каде што пишува која епизода е правилно, 32 е. а он умира на 35.. Нееееееее!! - Не го ставив ова во спојлер (за Сонат) бидејќи гледам сте запраиле муабет..
Нели Газел беше таа што најмногу го мразеше,нели таа беше што не го поднесуваше ?! А сега...? Сега го жали.. За малку ќе ги убиеше а тие сеуште го жалат и жалат... А пак Мендерес крв му дааде,а Џихан за малку ќе го убиеше без око да му трепне... Повеќее не е за гледање...Не!
исто и јас ја гледав таа епизода и веднаш штом Газел ја виде сликата на Сонат сфатив дека умрел. На Алсат серијава е две три епизоди понапред, така да сега ќе биде смртта на Сонат [/quote] Спојлер Колку што слушнав Газел ќе биде со Махир [/quote] Спојлер да заедно ќе бидат и ќе остане бремена од него
На крајот и Лејла повторно ќе биде бремена и со Мендерес,додека ненормалниот Џихан нешто ќе му се случи,дали срцев удар или слично пред суд ..Децата на Мендерес ја прифаќаат Лејла,а бившата жена на Мендерес ќе е сама.