девојки ми стигна пратка од зара,сакам да ја вратам но гледам на кутијата ја нема.Сигурно од каргото се ја изгубиле.Без фискална не враќаат нели? Имал ли некој слична ситуација
Треба да им пишам да ми испратат фактура на маил,така? Имам стигнато на меил како баркод за скенирање,тоа ли е?
Како да исконтактирам со Вип пошта, затоа што имаат 2 броја на кои никој не се јавува? Ужас, денес цел ден пробувам да стапам во контакт! Елс во секое време достапни топ се и пост експрес исто.
на иста мака сум и јас,утрото ги добив ми рекоа ќе ве контактира колегата, и ништо Се надевам утре ќе донесе, денес беше последен ден.
На апликацијата имаш, одиш кај нарачката, после во options па view invoices, го симињаш у пдф и тоа е фактурата, место фискална.
Добро што е работава со фискалните од Зара ?? ' 4 пратки ми стигнаа од кои во 3 недостигаа фискалните. Ги крадат ли куририве не знам?
Да се самоцитирам, не ми ја донесе денес. На тракерот пишал Повторна достава- Договорена, а не ми ни звона денес. Се надевам нема да ја врати на крај за неподигање
Ќе има ли некогаш опција да може да се порачува парфеми? Во Србија гледам Зара онлајн функционира и со прафеми и козметика ич не ми јасно зошто кај нас не. Ако некој има случајно red tempration и не му се бендисува или rosé gourmand нека ме контактира. Ми требаат парфемите но не доаѓам ск во скоро време.
Што ти покажува? Јас на апликацијата кога пробувам да се најавам ми дава "your request cannot be completed at this time" веќе неколку дена..
Не знам дека некогаш неможело. Еве ти го едниот, другиот не можам да го најдам, можеби не е достапен онлајн. https://www.zara.com/MK/mk/red-temp...e_sharing_Android&utm_source=red_social_movil Нешто со рози ова ми дава. https://www.zara.com/mk/mk/-p20120456.html?v1=326448329&v2=2353605
Mancera Roses vanilla Ова го дава ако пробаш да порачаш парфем или козметика. Сум пробала многу пати.
На апликацијата си? Еве мене ми дава. Козметика исто. Иначе јас место парфемот некое масло сум ти пратила, ама го има и него