Женски може ли некој да ми објасни што се дешава во 3-4 наутро на страната? Ситр го зборите тоа не можам да пофатам во поракиве.
Да, враќаат пари. Јас земав едни кожни хеланки после две носења и едно перење цели испукаа . Им пратив слика на чат и ми одобрија рефундација, директно во продавница отидов со е-сметка мене онлајн ми беа нарачани , но сигурно може и од продавница да се купени само прати им слика од фискалната.
Нарачката е подигната од курирската служба 04.07 , но во базата во мојот град сеуште не е стигната , вака си стои веќе 4 дена а досега никогаш вака ми се нема случено. Обично ако ја подигнат денес , утре веќе е во база и веднаш во достава. Имате вакво иксуство? Инаку вип пошта е и денес бев до таму и ми рекоа дека ја нема.
Здраво девојки, сакам да вратам една нарачка од зара бидејќи не ми одговараат бројчињата, па ме интересира дали враќаат пари во кеш на каса или ќе мора да чекам на сметка?
Прелош избор годинава, попустов е за никаде, ама и колекциите прегрди и непривлечни. Други години се и сешто ми се свиѓаше и го сакав, сега ништо.