Зара онлајн

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Fifi84, 22 јули 2020.

1. MilaSs12

MilaSs12 Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    8.878
    Допаѓања:
    18.748
    :hug:

На Darlingzz му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Doll000222

Doll000222 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2020
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    105
    На 21 мај поднесов барање за враќање на производ. Уредно ми стигна мејл дека барањето е прифатено, но од доставата сеуште ми се немаат јавено. Сте чекале волку долго?

3. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.407
    добар парфем за во лето од зара некој да ми препорача што е достапен во зара. Фала ви

4. Astrum.Obtutus

Astrum.Obtutus Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    475
    Twilight Mauve ако бараш женски е одличен ама не знам дали е достапен. На сајтот мислам не е, прашај.

На macor24 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.407
    фала ти, да женски барам али овој го имам, некој друг, имаше еден од јасмин во бело шише дали тој го имаш користено и дали е за овој период

6. Astrum.Obtutus

Astrum.Obtutus Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    475
    Не знам кој е тој од јасмин, како и да е онлајн гледам дека нема достапни парфеми моментално (кој и да го отворам) така да најдобро е да видиш во продавница кои им се достапни. Можеби имаат некои нови за оваа сезона кои не им се вметнати во апликацијата, не сум била поскоро.

На macor24 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.407
    фала ти и јас ги бсрам на стараната и сеуште немаат ставено ниту еден ќе отидам и ќе видам што имаат

На Astrum.Obtutus му/ѝ се допаѓа ова.
  8. _Monroe

_Monroe Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2021
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    657
    Може да пробаш да им се јавиш на Еко Логистик дека тие им се каргото дали воопшто се известени дека има враќање на производ (освен ако не ги смениле скоро):?:

9. Kate.N.

Kate.N. Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Колку што имам видено на форумот, доста често долго се чека курирот да дојде и да го земи производот за враќање. Јас сега скоро вратив производ и го вратив преку DelCo. Од Битола сум и бев во канцеларијата на DelCo, таму веќе имаа најава од ZARA дека треба да вратам производ. Веднаш следниот ден беше вратен во продавницата. Ама чекав подолго за да добијам мејл дека ќе ми се вратат парите. Ако сакаш обрати се и на овај e-mail coma@inditex.com. Тоа е адресата за корисничка поддршка за Македонија и јас лично сум позадоволна од комуникацијата со нив отколку од операторите на chat на самиот сајт.

Последна измена: 29 мај 2021
    На Doll000222 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.239
    Како знаеше дека веке следниот ден е вратен во продвница, дали доби некакво известување?
    И јас пред една недела вракав производ од Зара, го однесов во канцеларија на Делко, исто имаа добиено и тие известување, освен потврда што добив од Делко кога го оставив производод друго ништо нема до сега. Колку долго чекаше меил дека ке ти ги вратат парите?

11. Doll000222

Doll000222 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2020
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    105
    Мене ме интересира после колку време ви легнале парите на сметка откако сте добиле мејл дека ќе ви бидат вратени парите?

12. Kate.N.

Kate.N. Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Јас мејлот го добив дури после 16 дена откако го вратив производот а парите ми беа на сметката четири дена откако добив e-mail.

После неколку дена откако го вратив производот не добив никаква информација за тоа дали е успешно вратен па им пишав на chat на сајтот. Го ископирав бројот на порачка и ми кажаа кога производот бил вратен во продавницата. Чекав повеќе од 14 дена за да добијам мејл дека ќе ми се вратат парите, ама можно е да имаше некоја грешка. Откако се пожалив во корисничка поддршка за Македонија мејлот ситигна слендиот ден а четири дена после тоа ми ги вратија и парите.

Последна измена од модератор: 31 мај 2021
  13. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.239
    Во Вторникот го вратив артиклот во оргиналното пакување и го испечатив тоа што ми стигна на меил, го залепив на кутијата. Во Недела вечер ми стигна емаил дека го имаат добиено и парите ке ми бидат вратени на сметката која што ја имам пишано. Вчера(Понеделник) околу 16часот проверив, парите ми беа вратени. Од оставањето во карго до добивање на парите за не целс недела:sun: Само споделувам позитивно искуство,не очекував толку брзо.

14. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2021
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    1.369
    Дечки ви ги доставуваат работите до дома или си ги подигате од пошта?
    Добив известување дека пратката моја е доставена до пошта....помина недела, дали уште да чекам или да си подигнам...

15. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    мене дома ми доаѓа, а имам порачувано повеке од 3 пати. Има опција кога порачуваш, од каде ќе подигнеш, да не си одбрала несакајќи друга опција. Од Ск сум ако тоа нешто значи....

На KittyAgnes му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.239
    Јас секогаш ја одбирам опцијата да си ја подигнам од база оти така повеке ми одговара, а од каргото(Делко) секогаш ми звонат за да прашат каде точно да ја донесат. :D

Имав нарачано обувки од Зара вчера ги добив и без да ги пробам, картончето што виси на нив го фрлив. Сега ги пробав и ми се големи. Дали има шанси без тоа ако ги вратам да ми направат проблем?

Последна измена од модератор: 5 јуни 2021
    На KittyAgnes му/ѝ се допаѓа ова.
  17. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.382
    Допаѓања:
    1.452
    kolku sto primetuvam ovie denovi go nema nitu toa opcija so special price sto bea malku na popust rabotite, dali znae nekoj dali vo skoro vreme kje ima popust?

18. Doll000222

Doll000222 Активен член

Се зачлени на:
    24 март 2020
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    105
    Најчесто попустите се третата недела од јуни.

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.295
    Допаѓања:
    259.305
    Врши Зара замена купено онлајн? Или да преправам на шнајдер?

20. AngIv

AngIv Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.239
    Да, оди на апликацијата во my purchases, options i на return. Избери што сакаш да вратиш, ке ти стигне на меил што треба да испечатиш и ке го залепиш на кутијата и го носеш во каргото.