ДА Вчера ми пристигна ако е out of stock нема да можеш да го најдеш колку и да бараш и во search со клучен збор,ниту со нивната шифра.Един начин е да го имаш во wish list. од мое лично искуство ја користам апликацијата од кога ја направија и сите капути,кожни обувки кои од 7000 се намалени на 700 ги нема во продажба,тоа им е само трик додека трае распродажбата.Чим помине истите работи ги враќаат на залиха и се означени како new collection. И стига меил за секој производ што е повторно достапен. во рок од 30 дена може да се замени,во рок од 15 дена повраток на средства ако е последно парче на залиха не.треба време за да се испроцесира и да го врати повторно на залиха прво стигнува нотификација на меил,подоцна ти се јавуваат Кај мене се случило една нарачка да биде поделена на две. доставата е 250 ден за нарачки под 2,590 ден. за нарачки над 2,590 е гратис за артикли на попуст без разлика на сумата доставата се наплаќа можеш и во обична ќеса,верувај никој не гледа тоа,чим ќе им спомнеш на девојките на каса дека е за враќање им се стемнува од сторни сметки така да што не гледаат како е спакувано. Само ти требаат двете сметки и етикети на производите стигнува известување дека ќе се пролонгира.Не се секирај ќе стигне. јас не,не се по мој вкус
Не е никаков трик , само на тие производи со толкав огромен попуст имаат многу мали залихи и затоа одма го снемува , многу девојки го нарача капутот кој беше на -90% , јас неколку пати го начекав но додека да нарачам снема од залихата. А некои класични работи како што е на пр тексас јакната јас ја земав на попустот од 2000 на 600 ден , истата јакна со ист реф број сега е повторно 2000 ден затоа што веќе не е на попуст и е означена како new бидејќи веќе доаѓа периодот кога се носат.
Од која друга апликација може да се нарача online, а притоа доколку парчето не е во ред големина и слично да се замени во соодветниот дуќан?
Гледав едни патики нова колекција изгледа ги има само онлајн пробав да видам да не ги имаат во Сити Мол и Ист Гејт но ги немаше.Па тогаш од кај ги носат имаат ли некој магацин во Скопје или од друга држава можеби?
да напоменам дека ги нема сите,што ги има во продавница,но сепак мене тој што ми требаше имав среќа да го најдам. https://www.zara.com/mk/mk/search?searchTerm=парфем§ion=WOMAN
Една навидум мала, но голема грешка. Парите ги враќаат до 30 дена, не 15. Сум враќала и на 30от ден, ми имаат вратено пари.
Извинете на ненамерна грешка. Мене девојката на каса ми имаше така спомнато и јас одма трчам да вратам. Супер што ме поправи. Фала ти многу
Кој капут успеа да го порачаш, јас веќе не успевам да начекам капути. Инаку за величините се согласувам дека еден број помал треба, и јас носам М обично а од Зара S ми се поточни.