Имам зачувано јакна и фустан, и веќе 100 пати од сабалје го има на залиха па ги нема. Знае некој зошто така прави?
Исто беше и лани некаде 10 -15 јули најголемиот попуст беше. Проверувај навечер по доцните часови ќе го има сигурно.
Lani vecerta vo 21.00 nisto ne nacekav , magicno se bese out of stock. Slednite denovi proveruvav i naracav nekoi raboti. Ke vidime sega. Eve me isklucija od aplikacijata, ja azuriraat
Во Германија сум, може овде е поинаку. Еве на страната вика 21 на web, 20 на app. Веќе и на апп влегов.
Tuka vo 21:01 mi se pusti aplikacijata i niso nema od zacuvanite rab. Od 12 raboti vo korpa,samo dve dostapni. I prethodno bea odbelezani na sajtot namalenite, jas od sabajle uste si napraviv izbor. Dzabe.
Ај просветлете ме Достава на кој принцип оди и дали ако нешто не ми одговара, се врши замена, под кои услови и слично? Ај реков да избегнам гужви, вака да купам
Dostava nad 2600 mislam bese besplatna, ama za raboti koi ne se na popust. So popustov 250den e dostava.. Bikvalno se mozes da vratis ili zamenis so fiskalnata smetka koja e prikacena na paketot. Stogaat za nedela do dve, za vreme na popusti podocna malce mi stigaat. Mozes preku web,a podobro preku aplikacina
Достава тек 7-12 јули Таман да заборавам што сум нарачала И шлог да ме мавне ко ќе се јават за пакетот
Tuuu mnogu daleku zvuci A za slogot, preeska razgleduvam i butam vo korpa, 24.000mkd sum naturala pa brisi edno po edno so tesko srce