Nekoj da ne ima vakov problem? Do sega milion naracki na istata adresa, vo Skopje e inace, a sega ne saka. Probav i update, i ja izbrisav i pak instalirav, i preku web direkt probav ne preku aplikacija, ne saka.
Мене вака ми направи кога сакав да нарачам парфеми. Изгледа дека шминка и парфеми не доставуваат, да не имаш нешто така порачано?
За колку време ви стигнува пратка? Се мислам дали да нарачам, ми треба за една недела фустанот. Немој да не ми стигне, а го нема во продавниците, само онлајн можам да го нарачам.
нема правило, некогаш за 7, 9,10 дена зависи различно мене обично толку. Но најмногу мислам зависи од достапноста на залиха. Последнава нарачка на пример ми е направена на 1ви, датум на испорака стои 11ти, додека претходните стигна за пократко време.
Зара се ужасни со доставата во последно време откако се префрлија на Пост експрес. Се чека по 2 недели за во Скопје, можам да замислам другиве градови што се случува. По 2-3 пати ми менуваат датум на достава, не се повеќе да се ослониш дека ќе ти стигне нешто за брзо.
@GirlVolley Третата недела од Јуни. Но, ако појдеш на Special Prices може да најдеш одредени парчиња на попусти од претходно.
Да. Ја има ли некој земено јакнава? Многу е штосна. И дали е стварно голема? Ми личи како оверсајз дека е, а и на апликацијата стои дека поголем калап е. Лично не сакам огромни јакни, а во Зара знаат јакните стварно да се огромни. Ако сум пример за М, а земам најмало бројче ваљда ќе ми е точна и ќе ми стои понормално.
@Mrs. right ако вика дека е oversize s да земиш ќе ти е точно, јас носам s и се што сум нарачала и тоа стандарден калап било s и секогаш ми се пошироки за разлика од на други места. Така да помало бројче земи нема да ти е тесно
А Хс кнап да не ми е? Зашто еднаш пробав хс зимска јакна и за чудо таман, се изненадив. Ама ептен оверсајз била, ај да видам у кожна или скаена дали ќе се напикам у с, не пак хс. Фала ти на сугестијата.
@Mrs. right Еве како изгледа Спојлер: Zara TRF denim Тука може да забележиш добро како стои: https://www.tiktok.com/@naomi_gozi/video/7223831177562524933 https://www.tiktok.com/@lil.icons/video/7223678044035239174 https://www.tiktok.com/@ann.lennon/video/7223819981614599466 Никаде не го пишува оверзајс, ниту пак кај величините е потенцирано дека е поголемо од стандардната величина. Барем од тоа јас што видов И мене не ми изгледа оверсајз, туку само модел со малку пошироки ракави. Плус овие слики
Фала ти. Го видов моделов и на Алиекспрес го имаше, секако не е од Зара но копија ама немаше многу слики таму и според мерките што беа наведени ми изгледаше како да е поширок моделот од стандардните и на Зара апликацијата ми стоеше поширок калап па затоа. Сега е out of stock гледам, како и да е интересно моделче.
Хахаха ќе мислиме дека сме екстра тенки и слабички. (Не дека не сме, таман сме). Ама сериозно ептен големки им се поготово јакните, а јас нејќам нешто развлечено и широко, други може сакаат баш, секој со својот вкус нели. Ќе видам дали најмалиот број или пак с, сега нема на залиха моментално. А најубаво да се проба секако.
Да ама многу работи имаат само онлајн и среќа лесно враќаат . Еве и панталони вчера купив xs замисли од Зара а 38ца носам инаку .