Назирела ме изнасмеала денеска со дедо и кога овој прашува кај му е револверот и оваа добро му одговори па кај мене е си пукам од време на време
Назли ама ме нервира, лигла една лиглосана невидена. Отиде 2 дена во Атина и одма почна да цмиздри на Фериде јас не можам тука, па не можам да зборувам мамо, па у хотел госпожата ќе идела - нашла па зашла, да ја видам со Кадир да се земеше што ќе правеше.Оваа па Фериде одма трча на ќеркичето златно да не му се десило нешто, а за Назире 5 пари не дава...Па само што си отидоа кажала Езра дека со Нико биле бла, бла, одма ќе се разведува и кај мамичка трча. Серијава само поради Назли и нејзината лигавост почна да ми се одмилува...А и Фериде бе, со тоа мајка па мајка...Караман и он малце се занаса али па нешто знае да отцепи како со теретаната и свинското. Назире, Мемик и Ефтелија ја прават серијата бе, Назире ко смотана што е кога ќе ја видам само се смеам, Мемик многу ме потсеќа на дедо ми жими све, и по изглед и по карактер , а Ефтелија добра душа имала...Рушен исто забеган, многу ми падна жал овој Хамди што ги покраде... И Океш е интересен, па кога ќе му каже на Кадир магаре едно е се мочам од смеење тогаш, па како се радуваше кога Стела рече дека е трудна, душиче бе. Катина, Ставро и Елени многу се пријатни, абе и Назли на глава им се качи, и Фериде и Караман кога им дојдоа ги примија и се, нит се пожалија на нешто, ни и рекоа на лиглана нешто. Мистик - дете за ќотек.
Назире, каде ми е револверот ! Фериде ќе се удавеше .... најјака дешавка досега еј, старчево омилено ми стана
Назли лигла права...чекала да и го донесат Еге,аман жено божја не ти го крадат-.- Фериде....фали и на сватовите мајка да им каже -.- катина,ставро,елени,ефтелија и мемик..срциња бе рушен и назире...најзабегани се а нико убав е ама е глуп како сајла -4-
Хахахаха вчера неможев да престанам да се смеам од Мемик ефенди и Назидре. Мемик:Назире каде ми е револверот? Назире:Кој реловер дедо? Мемик:Револверот од мојот покоен татко борец! Назире:Си го вадам јас така дедо од време на време си пукам. Многу ми е интересна оваа Назире,а и Рушен исто.Многу ми е забегана Назире. Туку што ќе се случи со Назли и Нико? Ќе се разведат ли?! И како ќе го спречат разводот?
До тука сте стигнати? Доволно е да фрлиш поглед и да знаеш што се случува. Ќе драми неколку епизоди Назли па ќе се смират, очигледно.
Не да е смешна оваа Назире . Акцентот на англиски и е ептен добар . Оваа болнава кучка многу ме нервира. Што им се плетка бре?! Па дете има човекот е*ате! Да бев таму јас ќе ја задевев мајке ми Иначе најверојатно нема да се разведат. Вештеркава ќе ја сними оваа лудава кучка и ќе им ја пуштат нели на состанокот и нормално ќе поверуваат.
Синоке на назире англискиот мор ке ја биде за наставничка во гимназија аааааа назли и нико мислам нема да се разведат ....
izvinete sto pisuvam latinica nemam MK podrska dali mozi nekoj da mi prati vo lp kade mozam da go gledam zet domazet posto nesum vo makedonija go barav na you tube ama epizodite se po 10 min go barav i vo VBOX7 ama i tamu nemozam da gi najdam site epizodi go imam gledano do 46 epizoda
Mислам дека мислиш на оваа, оваа секад ја пуштаат кога ги има нив http://www.youtube.com/watch?v=Ha8hmW7-IKA Cкокни од 35та секунда Aј ако има некој љубезен да пишува во кратки црти што се дешава секој ден, не можам да ја гледам, на зулу ептен ми сецка
Мене искрено ми е жал.Колку и да бев против Назли и е критикував сега ми жал. Овде како да е опишана мојата приказна се пронајдов,и се нажалив. Неубаво,толку да се сакаат а така се да заврши. И прееска прашав ќе ми каже некој како ќе се смират?
Мислам дека назли ке каже дека е бремена и така ке се смират ама не сум сигурна така слушнав нешто....
девојки јас сум надвор од мак и немам гледано неколку епизоди а на зулу и т-хоме не ги отвара..ако може да ми кажете како да гледам кога ја дават на сител дирекно??? или пак да ми ги ставате епизодите тука да гледам