Многу ми е жал што заврши серијата.Ни епизода не пропуштив од неа.Многу беше интересна и смешна,а посевно најинтересни беа Рушен и Назире.Секоја епизода умирав од смеење,посевно на последната....
И мене ми е жал што заврши серијата барем секој вечер се смеевме. Најсмешната серија досега што ја имам гледано. А најомилен пар ми се НАЗИРЕЛА И РУШЕН. Најсмешни се од сите. Посебно Назире кога Мистик ја снимаше со оние фаци хахахахах.
Единствена серија што ќе ми недостига, ќе ми фалат глупостите на Назире а и играњето на Рушен, многу убаво мешаше
прекрасна серија штета што заврши рушен и караман најсмешни ми беа кога караман му вика хахахахаххахахх
На крајот малкуу со болеста ја направија трагедија но сепак беше мн.добра.Штета заврши. Вчера не ја гледав до крај,штета што нема да можам да лгедам реприза
Е не е фер онаа Малечкана невеста од кога збореа дека ќе заврши а уште трае а Зет Домазет малку е . Иначе незнам зошто ама некако се врзав за серијава па и мене ќе ми недостига и тоа мн. Првпат да плачам на серија не само за Назли туку и за љбовта од различна култура и од мајчинството.
Ми фали Рушен назире и децата (цела серија не прозбореа ејј) после караман со фамилијата значи сите се посебни Ми фали да се насмеам умрев со овие стандардниве турски серии само за плачење се
глупаво беше она со Нико и Назли, 3-4 пати се "разведоја" и исто толку пати се смирија и се поради љубомората на Назли.. друго скоро се беше интересно а посебно Назире и Рушен
Викендов највеојатно, во сабота од 12.00 и во недела од 14.05 се репризите. (во недела ќе биде таа епизода) А по барање на гледачите неколку пати ќе бидат емитувани последните епизоди од хит серијата.