Форумџика на годината

Зумба

Дискусија во 'Фитнес' започната од agi, 26 октомври 2010.

1. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    http://www.youtube.com/watch?v=QJxlX6NQ_O8
    мојата наааајомилена песна. Кога и да дојдам до делот кај што ја има песнава не ги праам тие чекори почињем со моја кореографија абе ни жаде не ми е рамна хаха. Најинтересна ми е. Денес пак го пробав скалпт енд тоун ама неам кондиција бре се уморуем многу брзо =/

На ankica84 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.915
    Пробав и јас со зумбава и сестра ми ме гледа и ми вели- што скокаш ко врабец? :rofl: Ако ништо друго ќе научам некој чекор :lol:

3. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Аууу не сум се спотнала вака добро од дамна, алал да му е на тој што ја измилси зумбава :clap:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Moжи секој ден отчитување? :wasntme: Ако ме нема еден ден на темава, опнете ми една воспитна :wasntme: :D Озбилно. Шејк мај ес, ама шеееејк, ми се тресе сега, еве сега седнав едвај, душа да зберам. Навечер ненавечер битно е дневната доза да се сработи :wasntme: И плус хиперактивни ми се нозеве и рацеве, еве и седната ги мрдам , играм, тресам :lol: Гад блес Зумба и феминката што ја откачи тука :rock:

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Кате јас веќе се заразив со зумбава,само зумбувам цело време :D :D имат резултати :geek: што убаво,а не јас пустата се мачам со класични вежби |( вака ќе позумбувам и одма резутати :geek: :D ^_^ ^_^ :D да не дознаев за зумбава,немаше да зумбам :geek:

На kate21 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Горде, а за колку време има резултати, на пример ако вежбам секој ден по 1 час?

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Мрш сите онаму во темана да дадете рапорт кој колку вежба зумба и како ште ве молим :wasntme: .
    Ја не зумбувам, треба пак да почнам,чекорите брзо ми ги правеа не можев да ги пратам си правев по мое и се одкажав, си зумбувам на мој начин на мои песни, ама ќе треба да следам некоја екипа од јутјуб за да зумбувам правилно .

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.146
    Допаѓања:
    67.348
    Оф леле јас мака видов денес. Со полн стомак е ај оди зумбај :D
    Он вика ју кен до ит! А јас си вриштам АЈ кееееннтттт :sweat: :sweat: И се потам обилно :D
    Е памет за друг пат :fubar:

9. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Планирам деновиве и јас да почнам. Ќе сака ли некојда го постира видеото со почетните чекори?

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Зависи колку време вежбаш,јас вежбам 1 или 2 часа на ден,кај мене веќе за една недела има резултати. Иако јас и претходно си вежбав, пред да зумбувам.

Рејнбоу и јас фатив да вежбам со полн стомак за инат, малку тешко беше, ама се снајдов.

На kate21 и Hopeful им се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Знаете дека во географијата

зумба означува раса која доага од мешање на црната и жолтата раса :lol: :lol:

12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Само што завршив со 30 минутно зумбање. Се препотив убаво :D :D :D
    Па денеска скара се напукав, благо исто......пола саат сабајле, пола саат сега....ваљда сум елиминирала нешто хахаха

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.146
    Допаѓања:
    67.348
    Јас сега на она sculpt&tone се нафатив, морам убаво да го научам. Само ме нервира делот со африканскиот бит, рипам како мајмун во џунгла :D Ама ај, уште некој ден па ќе биде.

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ухууухх ова Скалпт енд тоун, не знаеш каква бев.Просто се губев кога ќе спомнеше таа.
    Патосот си го дупнав, како рипав...ти мајмун,јас како слон во џунгла. :lol:

Да не гледа некој комшија,комшика од надвор не знам што ли ќе помисли. :lol:
    Вака нешто,ама дупло полоша верзија. :lol: [​IMG]

15. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И јас ви се придружив од денеска со видеото на Трендафилка...денеска почнав од почеток и издржав 40тина мин.
    Let's go Girls! :rock:

16. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Јас со сега зумбав со видеото на Трендафилка и сега се чуствувам многу полесно.
    Како ми дојде зумбањево на гладна душа охохо...Има да се направам шлаг за летово :lol: :lol:

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Дечки, јас сега го завршив Skulpt&Tone и јес да има повеќе вежби и трае подолго, но не ме премори како што очекував. Плус, си имам и тегчиња од 0,4 кг, вежбав со нив.
    Сепак, 20 минутното видео не го менувам за ништо, многу појак интензитет има, барем за мене.
    Изгледа ќе одам еден ден со едното, а друг со другото видео.

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Интересна е зумбава, не викам не, ама имам некое чувство дека од неа нема некои резултати.Се потам и изморувам многу, ама пак ми е некако лесна, што би ме ослабело или затегнало онаа чувена поменада :) Ама ајде ќе видиме за некоја недела :D

19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.723
    Допаѓања:
    253.608
    И јас од денес почнав да зумбувам, ама тешко ми оди со чекорите. :) Битно се тресам, трошам од калориите. Ќе научам :) . Дома сите се смеат, а јас играм, чекорите да ми ги видете, ама се трудам :D .

20. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Денес го вежбав само дваесетминутниот дел и умрев, се препотив :sweat: а планирав 2 пати да го изиграм демек малку да не ми е 20 мин :^)