Мислам дека не работат во сабота. Секој работен ден од 8 мислам дека почнуваат и боцкаат до кај 10 од прилика, а резултати за два часа. Вака мислам дека беше.
Кажете ми добар доктор за инсеминација во Систина кои документи ќе ми требаат и колку ќе чини све тоа
Попович или Ивановски Документи: чисти микробиолошки, инфективни скринзи, спермограм. Околу 11.000 ден е постапката . Плус евентуално испитување на некој хормон ако треба
А дали може да се праи хсг и инсеминација во еден месец? И дали спермограмот треба да биде од систина испитан? Извини имам еден тон прашања
Каде да направиме спермограм, и колку дена треба апстиненција за да се покажат веродостојни разултати?
Апстиненција 4-5 дена Можеш и во државна. Ама што како Не знам за таму. Немаме правено на клиника. Порано Авицена имаа, сега Не. Во Њу Борн мислам дека е поефтинко. Ама јави се , прашај
Od opsht maticen da zeme upat moze sprmogram da napravi na GAK, institut za medicinska histogija i embriologija ili kabinet za andrologija(Bukuresht)
Zdravo devojki.Pravev 4 inseminacija na 18,Vcera i denes imam mali kafeavi iscedoci i tocki. Vcera utroro povkrakav. Ciklusot mi bese na 7 noemvri. Dali toa se simpomi za dobivanje i li za bremenost.Jas obicno ima obilna menstruacija, a ovoj pat 3 dena glavobolki i povrakav samo ednas.... Sto da pravam.... Go prativ m da mi kupi tes za bremenost... ama se mislam dali da go pravam.... se cuvstvuvam kako malo dete koe so dusa ja ceka najdobrata i najubava vest...
Vo Gak spermogram pravat mislam samo so upat od maticen opsti lekar mislam i istiot den za 2 3 casa go davat 150ili 170 den mislam
Pravev na 18 noemvri, Gorgieva me pregleda a druga mi pravese inseminacijata, nekoja dr bremena ne ja znam... Belkim ke se fati... Eve 2 dena imam kafeav iscedok i tocki .. mirisa kako na krv, a vcera 1 utroto povrakav i se nadevam da bide.... Se mislam dali da pravam test... obicno imam obilna menstruacija.mi bese na 7 noemvri... ke vidime...