Da li za sekoja napravena inseminacija treba da se spremat dokumenti?kanali, spermograf,give od mazmi I drugi raboti so odat
Проодност на канали еднаш се прави и тој е тој Спермограмот има важност една год. Брисевите и инфективните скрининзи важат 6 мес. Ако ти се во рок сите овие документи немаш потреба од нови
Е како... испитувања 300 се во ред наводно, сопругот брзопроодните малце послаби пиеше терапија, јас направив хистерпскопија имав нели септум и полип си направив во меѓувреме 4 иуи иии ништо не сакаше и не сакашеразочарувања постојани и нормално следеше ин витро. Почнав со долг протокол кај Димитров во Ремедика и еве бтхцг позитивен од прва Сеуште не сум била на ехо рано е, така да се молам и надевам дека се ќе биде во ред Ви посакувам на сите што поскоро позитивни тестови
Да ќе ви ги вратат со отпусното, ако не ќе си ги побараш. Им требаат само на увид како и да е на нив.
Со лесно нека ти е. Јас правев на 17ти, ама уште немам храброст за тест. А и секако имам симптоми за добивање, болки во јајници . Ако не добијам планирам да направам за една недела. Ама секако тешко
Леле еден број се менува. Сум погрешила, на 25ти ноември ја правев инсеминацијата, тогаш ми беше 17ти ден од циклус. Сум измешала се . Денес ми е 26ти ден, рано е, дури после 30ти ден мислам дека ќе биде таман, ако го дочекам де
За кај Епааа супер браво..ете на сите ни доаѓа денот нели кај Владимир идеше или грешка сум?Сега кај мене следува тој чекор па се мислам каде?
Да одев кај Влатко, ама заради некои мои лични причини го одбрав на крај Димитров цело време се мислев седев на 2 столчиња и на крај мораше да се одлучам. Со лесно ајде почнувај со прибирање документи