Ти благодарам многу посакувам на секоа да и се исполне желбата да биде мајка и да не губе никогаш надеж
Кога ќе добиеш ќе се јавиш на докторот и ќе се договорите. Обично на 10 ден од прилика ќе отидеш да види до каде си со овулација, колкави се фоликулите. И ќе ти закаже инсеминација. Евентуално порано да се договориш со докторот да отидеш уште кога ќе добиеш па да ти ја прегледа целата документација и да ти каже дали да пиеш нешто претходно.
Okej blagodaram, jas vcera otidov za krv utre cekam rezultati mi bese vcera 14 den od insemenacija pa ke vidime
Rezultato beta 0, a i denes dobiv od ponedelnik pak pocnuvam so latrazol i merional inekcii , nisto od ovaa 2 insemenscija odime na 3
Добро утро девојки да пријавам и јас втора неуспешна инсеменација вештерката дојде и овој месец. Здравје боже одиме понатака, нема откажување. Ви посакувам убав ден и позитивни резултати на сите
5ти ден од инсеминација, како уште 10 да пројдат за да знам на што сме Секој ден повремено имам некои мали нелагодности, мн турбо терам, не знам дали треба да одмарам повеќе :/
Воопшто не . И јас сум со успешна иуи во првата бременост , вторава природно . И не правам никаква разлика од првата бременост кога правев иуи и оваа сега и во двете се однесував сосем нормално како и обично . Не сум одмарала тоа никаква улога во успешноста не игра верувај напротив пидобро е да си активна за подобра циркулација . Да не кажам што се правев оваа бременост конкретно еве па сум 32недела со сосем нормална бременост . Во првата бременост не знам по колку скали искачував во денот нагоре надолу - канцелариите ни се на трет спрат а лифт нема . Преку време на работа по 12ч сум работела дури по потреба и физички напор ,па беше успешно иуи и цела бременост како песна .
Кринон гел имаш во зегин аптекиве, а достинех во Вита фарм во Чаир. Не ја изоставај терапијата,како ти кажал докторот така прави. Со лесно!