Аууу се блокирав јас. Значи од клиника ми кажаа за маж хепатит б и в и сида . Каде може да ги направиме , по лабараториите на клинички никој не ми крева телефон. Биотек е премногу. Дали има некоја што сега брзо правела имсеменација на гак?
Во Синлаб прават 850 ден за неколку часа имате резултати. Само резултат од хив ви треба за сопругот кога правите инсеминација на ГАК.
Јас за стимулација и мерење фоликули идев кај мојата матична, но тоа заради тоа што им се јавив касно, беа празници и немаше место. Иначе можеш и кај нив да си одиш на тие прегледи кои ти спаѓаат во цената со инсеминацијата. Си закажуваш по телефон трермин и носи си ги сите предходни резултати, мене ми ги побараа(хсг, спермограми,брисеви, хормони...) Со лесно
Благодарам,имаат некој ценовник на веб страната нивна 12500 инсеминација дали е сеуште така или има промени зашто другиве приватни сите покачиле по минимум 50€ а плус читам некои велат и првиот преглед го наплаќале плус 2000 дали ќе ми потврдите дали е така?
12500 инсеминација, за преглед не ми наплатија ништо ( прегледите спаѓаат во цената со инсеминацијата) плус доплатив само за стоп инекцијата што ми дадоа, таа е 2200.
Добро благодарам здравје планирам за втората да пробаме таму ,имам една неуспешна на ГАК . А докторот си го бирате вие или кој ви се падне ?
Ima edna kaj bolnicata pozadi sega ne mi teknuva imeto nekako so M dali medika ness ne znam tamu pravese mazot mi okolu 1200 den plati.
Во Јуни, пред еден месец. Да, и јас имам слушнато дека доста го фалат и Владимир Трајковски. Јас го одбрав Хаџи Лега за кој исто има позитивни искуства, и јас сим задоволна од неговиот пристап. Но, за успешноста се важни секако многу и други фактори Кој и да го одбереш, ти посакувам среќа.
Isto i jas go odbrav doktor hadzi lega super doktor megjutoa inseminacijata mi ja pravese vladimir...uspesna no zavrsi so biohemiska....sega cetvrtok vtorata ke ja pravam